Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Electrolux angajează: Motivele pentru care sătmărenii se pot angaja la fabrica Electrolux

Producția a devenit în ultimii ani unul dintre domeniile care oferă oportunități de angajare din ce în ce mai avantajoase, datorită investițiilor în facilitățile de producție, în noile tehnologii și în beneficiile oferite personalului. Una dintre cele mai apreciate astfel de fabrici, care investește constant în noi soluții de modernizare, este și Electrolux Satu Mare, care datorită recentei extinderi a capacității de producție crește și numărul angajaților.

Dacă ești interesat de o astfel de oportunitate, însă nu știi exact care sunt avantajele unui loc de muncă la Electrolux, am selectat motivele principale pentru care merită să îți depui cererea de angajare:

1. Salariul și beneficiile – printre cele mai importante criterii atunci când vine vorba de a accepta sau nu o ofertă de angajare se află salariul care trebuie să fie în linie cu reponsabilitățile postului respectiv. De aceea, unul dintre principalele beneficii pe care Electrolux le pune la dispoziția viitorilor angajați, se referă la un salariu competitiv și la posibilități reale de promovare. Spre exemplu, o modalitate prin care angajații se pot face remarcați în interiorul companiei, mărindu-și totodată șansele de a fi promovați este prin intermediul programului de tip „propui și câștigi” prin care aceștia pot veni cu idei și propuneri inovatoare de imbunătățire a procesului de producție, a siguranței și a calității, iar cele mai bune astfel de idei vor fi ulterior recompensate.

Alături de un pachet salarial motivant, compania le oferă viitorilor angajați o serie de alte avantaje, printre care programul de lucru în două schimburi, echipamente individuale de lucru și de protecție, cantină proprie și vestiare moderne.

2. Tehnologii de lucru noi și fabrică modernă – pentru extinderea capacității de producție și pentru crearea unor condiții de lucru competitive la nivel internațional, fabrica Electrolux a realizat o serie de investiții majore, care au presupus și extinderea spațiului destinat halei pentru producția de plite, dar și a depozitului. Pe lângă extinderea celor două spații, modernizarea a venit și cu o serie de noi facilități, astfel încât angajații pot utiliza  cele mai noi tehnologii în domeniu. De exemplu fabrica dispune acum de două noi linii de asamblare cu testare automată, o nouă linie de lipire sticle vitroceramice care funcționează cu ajutorul a patru roboți și un sistem automatizat de stocare care permite optimizarea proceselor de sortare din depozit.

Toate aceste investiții, alături de un salariu avantajos și de extra beneficiile oferite, fac din Electrolux unul dintre cei mai căutați angajatori de pe piața locală.

Descoperă și tu toate beneficiile pe care le oferă Electrolux și aplică pentru unul dintre posturile de operatori în cadrul liniilor de asamblare, tehnicieni, personal pentru ghidarea roboților și inspectori de calitate. Cererea de angajare poate fi depusă chiar la sediul societății, de pe str. Traian, nr. 23-29, Satu Mare sau la adresa de email [email protected].

3 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Da o gatat cu greva?

  2. Jancsi Răspunde

    Si dupa 3 luni te dau afara

  3. blomer Răspunde

    Vreau sa ma angajez inapoi . Ma mai primiti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.