Ultima actualizare: azi, 19:34
Locale

Emisiunea PortalSM BUSINESS, noua producție PortalSM | Oameni de succes din județul Satu Mare

PortalSM lansează, începând de marți, 11 iulie, de la ora 19,30, emisiunea PortalSM BUSINESS, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

În studioul PortalSM vor fi invitați oameni de succes din județul Satu Mare a căror poveste merită să fie cunoscută, auzită și transformată într-o sursă de inspirație pentru tânăra generație, și nu numai.

Prin intermediul lor, echipa PortalSM își propune educarea sătmărenilor din punct de vedere financiar sau antreprenorial, dar și să le ofere acestora speranța că SE POATE, indiferent de unde provin, ce trecut au, care este familia lor, ce sprijin sau situație financiară au.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală cât şi naţională.

Prima ediție PortalSM BUSINESS – marți, 11 iulie

Nu ratați, așadar, prima emisiune, în această seară, începând cu ora 19,30, pe pagina de Facebook PortalSM.

Puiu Antal – primul invitat

Primul invitat al emisiunii este sătmăreanul Puiu Antal, fondatorul companiei Antal Abbruch & Baumanagement GmbH, care își are sediul în Frankfurt, Germania. A început de la zero, iar astăzi are aproape 200 de angajați, inclusiv din județul Satu Mare.

Cum a reușit să ridice de la zero o companie care astăzi reușește să se impună în Germania, care sunt secretele succesului său, ce sfaturi are pentru tinerii antreprenori? Toate răspunsurile, diseară, la PortalSM BUSINESS.

_____________________________________

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio

Vă invităm să urmăriți pagina PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.