Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Femeia ce a născut în benzinărie, depistată într-un autocar

Femeia ce a născut în benzinărie, joi seara, şi şi-a abandonat copilul în toaleta staţiei de alimentare a fost depistată într-un autocar care a venit din Germania şi pleca spre Botoşani.

Potrivit surselor PortalSM, autocarul a oprit în staţia de alimentare de pe b-dul Aurel Vlaicu, persoanele au coborât la toaletă şi magazin. Din primele informaţii, femeia a născut în toaleta benzinăriei, după care şi-a abandonat copilul, s-a urcat în autocar şi şi-a continuat drumul spre casă.

Ulterior, pe drum, i s-a făcut rău, iar ceilalţi pasageri au sunat la 112 şi au chemat un echipaj de pe prim ajutor.

Ambulanţierii şi-au dat imediat seama ce s-a întâmplat şi astfel s-a făcut legătura cu cazul bebeluşului din benzinărie.

 „Din primele date se pare că o femeie ar fi născut în toaleta unei benzinării și ar fi abandonat copilul nou-născut acolo. Copilul se află în spital, din informațiile pe care le dețin acesta trăiește și este stabilizat. Polițiștii fac verificări pentru identificarea femeii”, a precizat Paula Gabor pentru PortalSM.

Nou-născutul aruncat în toaleta unei benzinării din Satu Mare este o fetiță perfect sănătoasă, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian.

“Nou-născutul este internat în spital, are 2.950 de grame, este o fetiţă în stare bună, născută azi. Din punct de vedere medical este bine”, a spus Constantin Demian pentru PortalSM.

Transmisiunea PortalSM de la fața locului:

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.