Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO& LIVE. Poliția Satu Mare, în cazul bebelușului abandonat: femeia ar fi născut în toaleta benzinăriei

Femeia ce și-a abandonat noul-născut în toaleta unei benzinării de pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare ar fi născut la locul abandonului, respectiv în toaletă, potrivit IPJ Satu Mare.

„Din primele date se pare că o femeie ar fi născut în toaleta unei benzinării și ar fi abandonat copilul nou-născut acolo. Copilul se află în spital, din informațiile pe care le dețin acesta trăiește și este stabilizat. Polițiștii fac verificări pentru identificarea femeii”, a precizat Paula Gabor pentru PortalSM.

Transmisiune PortalSM de la fața locului:

Citește și:

3 comentarii

  1. Madalina Răspunde

    Bună ziua cu cine as putea lua legătura sa al adopt eu bebelușul mias mai dori încă un copil din suflet iubesc foarte mult copii

  2. Adinutza Răspunde

    Bravo tie Mădălina.Aia nu e mama,e un jeg care merita aruncat în gîndurile iadului…Cum sa faci asa ceva unui suflet pur și nevinovat?Nenorocita..

    • ... Răspunde

      Probabil așa a pățit și ea cândva. Așa că i se pare normal. E trist.
      Nici animalele nu fac așa ceva! În cazuri din astea nu că ar trebui decăzută din drepturi pentru că în momentul abandonului a renunțat la acest drept dar eu le-aș lua celelalte drepturi. De la vot până la ajutor social etc. Nu le merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.