Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. Tânăr înjunghiat de un om al străzii în centrul municipiului Satu Mare

Un tânăr a fost înjunghiat de un om al străzii în centrul municipiului Satu Mare. Incidentul a avut loc în jurul orei 22,30, la intrarea pe Pasajul Coposu.

Potrivit primelor informații obținute de jurnaliștii PortalSM, un tânăr a fost înjunghiat în jurul orei 22,30 de un om al străzii la intrarea pe Pasajul Coposu din municipiu. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor, care au transportat victima la Unitatea de Primiri Urgențe.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe cel ce l-a înjunghiat pe tânăr, prietenii victimei confirmând identitatea lui. Bărbatul a fost dus la Secția de Poliție, unde urmează să fie audiat pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul și de la ce a pornit conflictul.

Știre în curs de actualizare…

Citește și:

23 comentarii

  1. Flori Cica Răspunde

    Municipiul Satu Mare colcaie de boschetari,aurolaci si cersetori ! Politia locala vaneaza doar masinile parcate necorespunzator pentru a se lauda ulterior cu “realizari” !Platim 100 de asa zisi “politisti” exact degeaba !!

  2. Ionica Răspunde

    Incet incet oamenii normali pleaca din SM si raman numa prostituatele,tiganii si drogatii. Pacat. Acu’ 10 ani era mai fain

    • y Răspunde

      Dacă ai ști cum era acum 40 de ani …… 😥 Îți era mai drag să ieși pe stradă la plimbare. Era și expresia “să facem corsoul”. Korzó și Zsidókorzó e o parte din centrul vechi de la ceasul electric până la Casa Albă.

    • M Răspunde

      Acum 10 ani era muuult mai bine.Pacat de acele vremuri.Rusine organelor competente!!!

  3. Cineva Răspunde

    Prosperitatea , siguranta si linistea orasului depinde de capacitatea primarului de a lua hotarari ferme,corecte , inspirate……..in interesul cetatenilor. Satu Mare nu are , n-a avut si cu regret spun nu vad sa aiba prea curand un primar ADEVARAT asa cum speram toti cei multi ……adica ,,prostimea”.

  4. Vasile Răspunde

    Buna ziua hai sa va povestesc eu una cu politia din satu mare caz real se poate verifica la politie si la 112……..La CASABLANCA la gara patron MOLNAR…..lucreaza o minora de 17 ani 24 cu 48 complet nelegal!!!!
    Eu fiind taximeteist intru la o cafea si aud si vad multe …..sun la 0261807777 politia mun satu mare….fac sesizarea….si doresc sa ii dau cateva indicatii ….politistul urla la mine si imi spune sa nu ii spun eu ce sa faca …..inchid…..astept ….vine un echipaj…bea o cafea …pleaca….fata de 17 ani lucreaza incontinuare…..sun peste o ora la 112…..vine un echipaj….la fel nmk….o amenda un control la sange ….nmk…..au un bodyguard care se lauda ca el e in somaj technic dar tot lucreaza ….ca Molnar rezolva tot….se fumeaza in bar …curve boschetare de pe strada etc….pana nu o sa mai moara si acolo cineva…..Ce sa mai faci tu ca cetatean daca organele competente nu fac nmk!!!
    Cu stima exceptiilor!!!!

    • Norick Răspunde

      Eu personal te inteleg @Vasile . Dar spune tu si mie ce treaba are 112 cu o angajata la negru ??? 😛 🙂

      • Vasile Răspunde

        Intereseaza-te si ai sa vezi….acolo trebuie sa suni ….ei vin fac constatarea …si se transmite mai departe …..ca noaptea itm -ul nu prea lucreaza….si doar ei pot da sanctiuni la 12 noptea!!

      • @Norick Răspunde

        Cum a ajuns Vasile la concluzia ca fata lucra la “negru”??El a sesizat faptul ca fata e MINORA,adica avea 17 ani,si de-aia a sunat la politie ! Insa Codul Muncii zice clar: “Art. 13. [capacitatea juridică a salariatului]
        (1) Persoana fizică dobândeşte capacitate de muncă la împlinirea vârstei de 16 ani”.Iar daca el stia sigur ca fata lucreaza ilegal 24 cu 48,atunci trebuia sa sesizeze Inspectoratul Teritorial de Munca-petitii si sesizari tel.0374/432.292.Doar ei au competenta sa faca astfel de verificari.

        • Vasile Răspunde

          Norick!!!!
          La 17 ani nu ai voie sa lucrezi 24 cu 48 !!!
          Nu ai voie sa lucrezi 24 de ore incontinuu….probabil esti ungur si nu pricepi …..dezinformezi cu atata vorba anapoda!!!!!
          Ce nu pricepi???!!

          • Norick

            Stai calm @Vasile. Tu probabil esti roman , ca nu observi diferenta intre nick-uri…
            Sigur esti de la VIP – ai primit doza maxima de la sefu’ … :-))))

        • Vasile Răspunde

          Din cauza oamenilor ca tine care accepta jumatati de masura suntem in situatia asta !!!

          • Norick

            Si din cauza oamenilor ca tine munca la negru se infloreste in continuu… 😛 🙂

        • Norick Răspunde

          Cauta-ti un nick potrivit si iti raspund . Nu-mi place sa vorbesc singur… 😛 🙂

  5. Heydrich Răspunde

    Intr-adevar centrul e plin cu cersetori, boschetari,marlani si buretari. Umbla in haite. Degeaba sarim la politie, nu au ce face. Ii amendeaza, si?? Oricum nu platesc.

  6. cârcotaş Răspunde

    Bine ai revenit Norick!!!😉😊👍😁

    • y Răspunde

      Nu te supăra dar asta deja inadmisibil. Taci, nu comentezi că doar nu din asta se construiește lumea dar totuși…. Când am văzut că unii fac sport cu mine, apoi să fie sănătoși.
      Dar mergi pe stradă în grup cu prietenii și vine unul și te omoară??? Unde suntem??? În Harlem??? În Bronx??? Sau undeva prin Africa de Sud sau Brazilia în ceva favela??? Nu de alta dar măcar să știe omul ca să se doteze cu ceva arme atunci. Un boxer, o bâtă de basebal.😱😥😫
      Subliniez. Este absolut inadmisibil. Nici scuza lui Kereskenyi că poliția locală a trecut sub IPJ pe vreme de covid nu mă interesează. Nici pe victimă, nici pe familia îndoliată. Așa o fi dar nu ține loc de înviere. Toți boschetarii din oraș trebuie identificați, curățați urgent și băgați unde le e locul. Primarul trebuie să găsească soluție pentru asta. Între altele de asta este primar nu numai când se taie panglici. Are și dânsul două fete mici. Mă gândesc că și pe dânsul îl interesează siguranța lor mai ales că începe școala.
      Pe mine mă trec toți fiorii.
      PS. Aștept și reacția poliției locale.

    • Norick Răspunde

      Mersi @ cârcotaş ! Sunt in permanenta sub acoperire de 4G.. 😛
      Weekend placut si toate cele bune 🙂

  7. Băimărean din SM Răspunde

    Mesaj pentru sătmăreni: dacă mai votați și acum primar din UDMR, vă meritați soarta! Locuiesc in Baia Mare de 7 ani, am venit în SM la bunici, dar când văd în ce hal a ajuns orașul ăsta mă îngrozesc! Chiar dacă e un oraș oricum mai urat decât Baia Mare și asta se poate schimba foarte greu, măcar la capitolul protecție și siguranță ar putea lucra Gaborul aka primarul ungurilor, nu al românilor! Dacă tânărul ăla era copilul primarului sau al coruptului de președinte al CJ, cum era?

    • cârcotaş Răspunde

      Păi primar român am avut înainte. Nu m-a încălzit cu nimic dacă a fost un dezastru. Necazul cu partidele etnice ăsta este: lumea se focusează pe ideea de ,,să fie al nostru”, nu contează ce face. Dar dacă face ce se zice nu mă interesează ce naţie este. De fapt e jenant să pui problema aşa.

  8. Tabu Răspunde

    Mai prostule din MM primarul vostru Kerekes tot maghiar este.

  9. Osan Răspunde

    Am zis eu ca orașul Satu Mare e top ultimul oraș boschet și îmbătrânit localisti stau la umbra, ruteristi în pom, aiere pana la cer dacă ești oprit în trafic, crime la tot pasu O Meritați din Plin, jale arde cărbunii sub voi de puturoși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.