Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Dorel Coica și-a depus candidatura la Primăria Satu Mare. Lista consilierilor

Organizația municipală PSD Satu Mare a depus azi, 16.08.2020, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție, lista de candidați pentru alegerile locale din 27 Septembrie 2020.

Candidații au fost însoțiți de președintele interimar al organizației județene PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, președintele organizației municipale, senatorul Gabriel Leș și președintele TSD, deputatul Ioana Bran.

Organizația vine in fata sătmărenilor cu lideri cu experiența, cu tineri, cu oameni noi, totul pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare.

Candidatul la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel Costel vine cu echipa de consilieri locali:

1. Leș Gabriel Beniamin

2. Coica Costel Dorel

3. Durla- Pașca Mihai Călin

4. Crăciun Ciprian Dumitru

5. Ilieș Cristina Marina

6. Sabou Eugenia

7. Rogoz Manuela Bianca

8. Ardelean Octavian Iulian

9. Chiș Alina Ramona

10. Supuran Daniel Gheorghe

11. Tișea Lucian Ciprian

12. Săvescu Ionuț Alexandru

13. Stănean Sorin Vasile

14. Vlad Dan

15. Măcelaru Mărioara

16. Krucz Andrei

17. Domokos Alina Fulga

18. Haidu Livia

19. Petruț Sebastian Bogdan

20. Buga Ovidiu

,,Am luat hotărârea să candidez pentru un nou mandat la funcția de Primar al Municipiului Satu Mare pentru că având structura și educația de medic militar, îmi place ca o treabă începută să fie dusă la capăt. Am demarat proiecte pentru orașul nostru care nu au fost continuate sau au fost chiar abandonate de actuala conducere. Doresc să le reiau, să le finalizez și să dezvolt noi proiecte care să facă din Satu Mare un oraș cu care să ne mândrim. Haideți să facem MARE Satu Mare!” a declarat candidatul la primăria Municipiului Satu Mare – dr. Coica Dorel Costel

Sursa: PSD Satu Mare

21 comentarii

  1. Petarda Răspunde

    Lista consilierilor PSD arata in felul urmator. Govor Mirciulian si-a impus amanta, Ilyes Cristiana, fiul Razvanel a lui Govor si-a mentinut-o pe amanta Emanuela pe lista.
    Apoi continuam cu tradatorii PSD, care schimbau partidele dupa interese si cine era la putere, putem cita de la Coica, pana la bisnitarii Tisea si Buga (care nu sunt membri de partid) dar si micul traficant de tigari din Ucraina, Andrei Krutz.

    Putem continu cu faptul ca omul Adrian Micle care a facut foarte multe pentru PSD atat financiar cat si munca politica a fost inlaturat de catre Govor!

    Daca astia ne vor reprezenta in Consiliul Local Satu Mare, atunci Lista consilierilor PSD chiar este rusinea Satmarului!
    Govorache nici nu sti cat de mic incepe sa fie clanul vostru de mafioti! Suntem cu ochii pe voi si cu mana pe pix. Trebuie sa plecati odata pentru totdeauna!

    • Adi Răspunde

      Praful și lista , doar fuge și retard, păcat de Durla ce se compromite cu Dorel de satmar.
      Coica mincinosul !!!!

      • Astalosz mihai Răspunde

        Mă uit, citesc și îl întreb pe Coi, unde s specialiști pe domenenii, Jenica papagalul pensionarilor, a e tânără ca și Coi, crăciun ce specialist…. Pe ce? , latratorul lui Coi pe care organizația nu l mai vrea ce specialitate are? .. E bun sa critice primarului fără subiect și predicat ca firma a falit, Bun…. E f bun, unde e un jurist specialist. PSD…. Florinel iuricenko lipsește da cum? Nu-l vrea coi în căldare … E Les juristul ?, un medic uman nu aveti pe probleme de sănătate? E Coi cu dublă factura….. Ce sa mai zicem… Om de cultura…. Asa ca cei mai slabi pe PCR.

  2. Vasalica din Subcur Răspunde

    Amanta lui Govor pe locul 5 , iar a fiului Razvanel e pe locul 7. Toate targurile de turism din Austria, Israel, Germania.. erau doar pentru distractie si purtat amantele! Curtea de conturi deja verifica aceste detalii!

  3. Smile Răspunde

    Să nu vă văd pe niciun, mai ales pe Scoica ratatul,

    • Vikmis papp Răspunde

      Au început postaci lui Coi și Crăciun sa comenteze împotriva lui Mircea. PĂI mai fraților nici unul din PSD nu ați făcut ptr oraș și județ cât a realizat el la consiliul județean și UAT uri atât pe PNDL 1 și 2 ptr dezvoltarea județului. Asa ca mai lăsați l împace vedeți de realizările lui Coi și a actului consiliu local când psd aut votat schimbarea den scoli 10 în Rakoti și delegațiile lui Coi în Germania și SUA… Ce ați realizat machete pe bani grei… Asa ca mai vb bârfe….

      • Inocentiu Răspunde

        Ai dreptate ! Fratiucul Mircea a beneficiat de Pndl 1 si 2! Doar el taia si spanzura din pix, proiectele si banii in sediul PSD din capitala! Uitati-va la conacul din supur, casa de pe str. Hasdeu, masinile pe care le conduc, neamurile pe care le-a bagat prin toate institutiile! Asta trebuie sa vada satmarenii! Adrian Cozma e solutia!

  4. Tu Răspunde

    Mai Tisea nu mai fuctioneaza service auto? Taicatau plinge de tine. Nu suporta politicienii.

    • Daddy Răspunde

      Nu mai poate face matrapalzacuri cu asiguratorii! Tamponari si reparatii false! Toata viata lor au fraudat sistemul!

  5. adi Răspunde

    Lesule sau cum se mai spune cu alte cuvinte ?ia spune-ne tu ;Ai facut de ris armata romana,aici nu poti face afaceri cu corvete si hangare ca mergi linga prietenul dracnea Lasa mai moale ca orizontul rosu se cam apune si o sa dezumfli Mincinosule

  6. Ardeleanul Răspunde

    Unul mai ceva decat altul.Les pocaitul asta sa prins ca psd ul lui se duce in scula macar consilier josnici oameni

  7. 😁😁 Răspunde

    Halloooo,

    Voi sinteti toti de cascadori rasului 😁😁😁😜😜😜 mai ales Gabriel

  8. Izvor Răspunde

    Domnisoara in purpuriu mereu frumoasa. Si cam atat .

  9. realist2 Răspunde

    MARS! :))

  10. Popica Răspunde

    Castiga bani cu sondaje online
    Inscrie-te aici https://bit.ly/340ceBi

  11. 😂😂😂Bika😂😂😂 Răspunde

    😂😂😂 Ce echipã de “Sapions Líg” ati putut voi sã faceti, în frumte cu cel mai bun cãpitan de echipã COIca Dorel! 🤛😂 Aveti sanse reale sã ajungeti primii (de la coadã/la coadã). Veti retrograda fratilor!!! 🙈😝🤛

  12. anonymus Răspunde

    Ionică Onet du-te la muncă bă frate, că DNA-ul va verifica de ce esti tu plătit de RAIF SM de pomană din buzunarul statului pentru că faci propaganda toata ziua la sediul partidului pro psd!!!!!

  13. puiu Răspunde

    bai fratilor da fosila aia de jeni sabau ce mama dracului mai cauta acolo, iar va inbarligat govor sa o puneti pe liste…..defapt el a facut listele maestru docent in combinageala ieftine si jegoasa!!!

  14. Lili Răspunde

    Toti candidatii au certificat negativ de Covid 19, precumparat de la clinica lui Coi(ca) Dorel??
    Marele senator Les apare pe lista consilierilor locali si apoi isi da demisia dupa ce obtine un ciolan mai mare??
    Acesta este, in continuare, modul de a face politica??
    Cate semnaturi pe bune a-ti adunat??

  15. Smile Răspunde

    O pun pe Sabou în lista de membrii ai consilul local, se vede că PeSeDe Satu Mare nu sunt în stare să pună oameni pricepuţi, nici măcar în consiliul local.

  16. ciprian Răspunde

    Inca o tura cu aceiasi hoti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.