Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Dotări noi la IPJ Satu Mare: 19 autospeciale și echipamente de protecție

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare a primit în dotare 19 autospeciale noi. Acestea fac parte din programul de reînnoire a parcului auto al Poliţiei Române, urmând ca până la finele anului 2020 să mai intre în dotarea polițiștilor sătmăreni și alte autospeciale noi.

Autospecialele sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, imaginea acestora fiind schimbată printr-o nouă colantare. Totodată, în dotarea polițiștilor sătmăreni au intrat și alte materiale de protecție (căști de protecție și veste de protecție).

Autospecialele, căștile de protecție și vestele au fost distribuite către subunitățile și serviciile operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, din mediul urban și rural, și vor face parte din echiparea și dotarea permanentă a polițiștilor în desfășurarea misiunilor specifice.

Sursa: IPJ Satu Mare

10 comentarii

  1. mae Răspunde

    ce sa zic sint desenate cu stagul ukrainei

  2. Altu Răspunde

    Dar dotare cu polițiști adevărați,nu doar purtători de uniforme pe când?

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu is prea grele vestele alea pentru fatucile si hipsterii pe care ii vad mai nou imbracati in militzieni? Ca de se uita mai urat vre-un suedez la ei ii ia plansul. Ca sa nu mai zic ca noua generatie de militzieni fie nu mananca supa acasa, fie isi iau zarzavaturi doar de la hipermarket, ca in piata au interzis sa intre.

  4. H&R Răspunde

    Oare si masinile astea au costat 40.000€ bucata?

  5. Dany Răspunde

    Da’ nişte patch-uri cu upgrade la IQ n-au putut sa le dea-n dotare??

    • Altu Răspunde

      @dany,nu au nevoie, își pun mască și devin inteligenți. Nu așa se măsoară inteligenta mai nou,este direct proporțională cu purtatul măștii.

  6. Nha Răspunde

    Poate ar trebui dotati si cu niste masti , ca zilnic , dimineata stau buluc pe Mircea cel Batran In fata intrarii si-i doare la basca de distantare . Aloo , politia , se audeee !!!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai asta e Nha, ca daca ii acuzi de asa ceva, iti rad in nas. Ca doar nu poarta basca, ci mai nou casti. Deci, cum sa-i doara la basca ca ei n-au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.