Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Gunoaie lăsate de izbeliște într-un cartier din Satu Mare. Oamenii, revoltați

Gunoaie lăsate de izbelişte într-un cartier din municipiul Satu Mare generează disconfort locatarilor de aproximativ două săptămâni. Oamenii au semnalat situaţia pe un grup de Facebook.

Este vorba despre aleea Clăbucet din cartierul Carpați I: ,,Cui ar trebui să ne adresăm în legătură cu această situație? Gunoaiele stau aici deja de două săptămâni”, se arată în postare.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Serios?!? Tomberoanele sunt goale (așa se vede din poze) iar printre gunoaiele aruncate sunt și deșeuri din demolări! Normal că nu le duce firma lu’ pește!
    Ar trebui să-l puneți la lopată pe cel care a aruncat molozul!! Plus o amendă babană să-i treacă cheful!!

    • GB Răspunde

      Revolta este îndreptățită doar pe jumătate, într-adevăr sunt deșeuri care nu au ce căuta la acel punct de colectare. Dar, și acest dar ne definește, nimeni nu a reclamat făptașii care sunt concetățenii/vecinii lor și îi cunosc. Eh… românul are spirit civic tot pe jumătate, așa suntem noi cu jumătăți de măsură și alegem în funcție de interes jumătatea care ne convine, în speță să depozităm deșeuri ilegal vs să le reclamăm.

  2. unu Răspunde

    da voi credeti ca firma de salubritate duce tot rahatul daca platiti pt deseu menajer ce cauta acolo buda, moloz, bucati de boltari???

  3. Om Răspunde

    Da, ar trebui sa duca. Ca si banii ii ia de la tot amaratul.. nu face discriminare. Ori face curat ori sa se lase..

    • salubritate Răspunde

      Florisalul ridica doar pentru ce este contractat de cetateni, adica deseuri menajere. Cine are moloz, trebuie sa faca comanda ptr cantitatea produsa. Cine depoziteaza langa containere moloz este bun de plata daca prinde politia locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.