Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. Messi a lăsat Barcelona pentru Satu Mare! Argentinianul a semnat cu Olimpia

Vestea conform căreia Lionel Messi nu își mai dorește să rămână la FC Barcelona a stârnit o mulțime de reacții. După ce mai multe cluburi din Liga 1 s-au întrecut în glume și i-au transmis starului argentinian că este așteptat în România, a venit rândul Olimpiei să intre pe fir și, potrivit galben-albaștrilor, Messi se pare că a ales să vină la Satu Mare.

Lionel Messi a decis să semneze cu Olimpia Satu Mare, spun reprezentanții clubului sătmărean. După negocieri dure, fotbalistul a înţeles că prin muncă şi determinare poate să prindă primul 11.

,,Surpriză în lumea fotbalului sătmărean! Impresionat de conceptul de fotbal pentru suporteri şi fiind familiar cu conceptul de socios de pe vremea când era la Barcelona, Messi a decis să semneze cu Olimpia Satu Mare.

Negocierile au fost dure, dar la final jucătorul argentinian a înţeles că prin muncă şi determinare poate să prindă primul 11. Antrenorul echipei este fericit spunând că îl ajută să aibă puţină concurență pe posturi. Rămâneți aproape pentru mai multe detalii”, transmite Olimpia Satu Mare.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Si candideaza ca primar la Primaria SM. Stim deja. Nu e o veste noua.

  2. Tu Răspunde

    E o gluma?

  3. Dan Răspunde

    Vaiii !!!!

    Mama lor de glume….
    Astea nu-s bune nici pentru data de 1 aprilie.

    Iar acum, vorbind serios, de-l intrebi, Messi nu stie nici unde e Romania pe harta, nu ca ar exista un fost club de fotbal la Satu Mare :)))))))

  4. Parampampam Răspunde

    Glumiți, glumiți dar dacă Messi află și se supără ne cumpără tot orașul/județul din salariul lui pe o lună.

  5. FC Răspunde

    Messi e batran deja pentru o echipa asa tanara.

  6. observator Răspunde

    Breking news! Update!
    Messi s-a răzgândit, nu mai pleacă și de supărare mai bine cumpără tot clubul Barcelona! Joacă cine vrea el, antrenează cine vrea el. De plătit primește bani cine vrea el. Acum Olimpia a rămas cu buzele umflate cu toate că prin intervenții s-a reușit să se elibereze și un apartament la blocurile ANL pentru Messi! Vai, vai! Ce vom face acum în divizia a III-a?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.