Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

FOTO. Ponton pentru persoanele cu dizabilități, inaugurat în județul Satu Mare

Reprezentanții Caiac SMile din județul Satu Mare au reușit să finalizeze pontonul pentru persoanele cu dizabilități de la lacul Iojib. Proiectul a fost inaugurat în prezența persoanelor cu dizabilități care, spun cei de la Caiac Smile, și-au arătat curajul, dorința de libertate de mișcare, bucuria pe chip practicând acest sport.

,,Am reușit să finalizăm pontonul de la lacul Iojib pe care l-am amenajat special pentru persoanele cu dizabilități pentru a le facilita accesul până la apă pentru a practica sportul cu caiacul.

L-am inaugurat cu o demonstrație a persoanelor cu dizabilități care astfel și-au arătat curajul, dorința de libertate de mișcare, bucuria pe chip practicând acest sport. Pentru noi, aceasta demonstrație practica a confirmat că rezultatul proiectului cu realizarea acestui ponton a fost un proiect realizat cu succes iar scopul pentru care a fost făcut a fost atins, evident, eforturile noastre si ale celor care ne-au sprijinit nu a fost in zadar!

Accesul la acest ponton este deschis tuturor persoanelor cu dizabilități, absolut gratuit, pentru a putea ajunge la apă, acestea putând să ne solicite oricând sprijinul in practicarea sportului cu caiacul, activitate pe care o realizăm cu mult drag prin Centrul de zi Caiac SMile. Mulțumim sponsorilor care ne sunt alături”, au spus cei de la Caiac SMile, pe pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.