Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, invitat diseară la emisiunea PortalSM LIVE, la ora 19,30

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Primăria Satu Mare, este invitat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de Gil Pietrar, diseară, începând cu ora 19,30. Principalul subiect abordat va fi candidatura sa la Primăria Satu Mare.

Cum funcționează emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală, cât şi naţională.

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio.

__________________

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

19 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Sanse zero. Haipa.ro

  2. unu Răspunde

    sanse zero domnule…… se stie kersekenyi va castiga detasat

  3. Tineriada Răspunde

    L-as vota daca ne-ar prezenta solutii concrete pentru problemele orasului si ale orasenilor!

    • Ion Răspunde

      iti prezint si eu o mie de solutii, papagalule! Toti au solutii cand e vorba de os, gandeste putin si vezi cine e ala care le si poate aplica. Asta in nici un caz nu stie si Nu poate

  4. unu Răspunde

    eu nu am nimica cu acest om , serios dar nu are saracul nicio sansa – singur fara sustinere nu ai cum sa faci ceva, eu sigur nu il votez dar ii doresc bafta.

  5. Otelarul Răspunde

    Subțirel de tot. Total inadecvat, nu stie cu se mănâncă Primăria si se mai si lauda ca nu are niciun fel de experiență. Dar dacă el candidează doar că sa il ajute pe Kereskenyi, atunci își face treaba de minune!

    • Tineriada Răspunde

      Ce fel de experienta a avut Kereskenyi inainte sa ajunga primar? Dar ceilalti primari? Panait din cate am vazut e antreprenor, are firma proprie, deci banuiesc ca stie cum sa lucreze cu OAMENI.

      • m Răspunde

        Mâi copchile:K.Gabor a fost parlamentar inainte de primar.A avut o echipă ungurească in primărie si inafară cum nu prea au ciocoflenderii nosti de romăni!
        Nefericitul ăsta de Panait din păcate nu are decât un nume aproximativ,o echipă de lăieti la care dacă te uiti mai nervos fug după poalele mamelor!Antreprenor…hai să fim seriosi;conducere de oameni-fugiti că se sparie natura!Păcat că intră intr-o cursă despre care crede că e cursa Satu Mare-Potău!
        Uniti-vă prostovanilor,dacă vreti sa-l bateti pe ungur!Dacă nu ,ne lăsati să fim umiliti inca patru ani de un sovin si un antiromân autentic!

        • Gicu Hugi Răspunde

          Ce treaba are experienta in parlament cu ADMINISTRATIA PUBLICA? Vezi ca cel mai bun primar din tara, Ilie Bolojan, nu a fost parlamentar, dar tot a ajuns primar. A fost 1 an consilier judetean si cam 2 ani prefect al Bihorului, dar cam atat! In comparatie cu el, Kereskenyi ar trebui sa fie vreun soi de zeu la cata “experienta” zici ca are, dar e taman INVERS!

          • m

            A avut o echipă ungurească in primărie si inafară …….In eventualitatea că bibilica ta pricepe.Uită-te ca ungurul a trecut prin administratie!Tânărul potoan, e doar tânăr!
            Păcat că a fost impins intr-o cursă electorală de unde va iesi ,dacă…Are si un partener pe măsură Mircea Ciocan…Uniti-vă romăni ,până nu râde de voi si ungurimea din …Austria!!!!!

  6. c-block Răspunde

    Și habar nu are cum e cu achizițiile publice și cu legislația bugetară. Degeaba ai bani dacă te lovești de peretele numit licitație tot timpul. Nu-i poți cheltui. Lasă că am avut eu treabă cu director proaspăt numit din privat în bugetar. Că maid el arată ce și cum va face, va drege. După câteva luni a plecat benevol. Ăsta dacă ajunge printr-un accident mare logofăt în cuibul de viespi și de scorpioni din primărie îmi cam dau seama ce va urma. Kereskenyi junior din start s-a pregătit că vrea să fie primar. Plus că înainte de postul actual de primar are un mandat de consilier, de viceprimar apoi de deputat. Nu că aș fi leșinat de el dar el măcar a încercat. Boul de Coica cu posibilitățile lui nici nu a încercat. Nu are nici o șansă.
    PS. Patronii din privat “știu să lucreze cu oamenii”. Afirmația asta a vrut să fie un banc?

    • Gicu Hugi Răspunde

      Cine a zis ca nu le are cu achizitiile publice si cu legislatia bugetara? Haha, fiindca nu a fost pana acum bugetar, asta inseamna ca nu poate sa aiba consilieri priceputi?

      “Lasă că am avut eu treabă cu director proaspăt numit din privat în bugetar.” => Haha din nou, depinde ce fel de director de “privat”. Daca e vreun Sebi Ghita, prietenul lui Ponta-Dragnea, care a dat tepe cu contracte cu statul, atunci da, ai dreptate, dar daca e unul care are firma si lucreaza pentru clienti STRAINI, atunci sunt sanse bune sa vorbim de cineva cu adevarat meserias.

      Si din nou… aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o si lui “m”: ce treaba are experienta in parlament cu ADMINISTRATIA PUBLICA? Vezi ca cel mai bun primar din tara, Ilie Bolojan, nu a fost parlamentar, dar tot a ajuns primar. A fost 1 an consilier judetean si cam 2 ani prefect al Bihorului, dar cam atat! In comparatie cu el, Kereskenyi ar trebui sa fie vreun soi de zeu la cata “experienta” zici ca are, dar e taman INVERS!

      • c-block Răspunde

        Citește tot ce am scris nu numai niște extrase gen ce îți convine iar ce nu peste aia frumos sari. Nu-i de nasul lui fotoliul de primar, na! La astfel de funcții nu merge că vă arăt eu. Trebuie echipă cât de cât. Din ce văd este doar o echipă de gică contra. Dar cum nu l-am votat nici pe Coica, nici pe Kereskenyi de fapt nici nu contează. Atenție! Nu am zis că nu am votat. Nu-ți place de actualul primar e dreptul tău. Atât doar că ești ușor de păcălit. Sau ai interese?

        • Gicu Hugi Răspunde

          Eu vorbeam despre Radu Panait. Comparatia cu actualul primar a venit deoarece mereu cand vin propuneri decente de candidati, galusca aruncata de postacii partidelor care ne conduc de 30 de ani e ca acestia “nu au experienta”. Am revenit cu exemplul Bolojan, care nu avea nici el vreo mare experienta in politica inainte de a deveni primar in Oradea, insa e cel mai bun la ora actuala.

          Din punctul meu de vedere un primar trebuie sa fie un om educat si sa stie sa lucreze cu oamenii, iar candidatul propus de USR-PLUS e tocmai astfel. E adevarat ca nu e suficient de popular si ca poate nu va face mai mult de 10-15%, insa e numai bine ca si-a anuntat candidatura… satmarenii pot sa vada ca exista o alternativa la clasa politica ce ne-a condus in ultimii 30 de ani.

          • c-block

            Și eu vorbeam de dumnealui. Sincer nu văd ce îl recomandă. Să facă frumos un mandat de consilier să vedem ce e de capul lui și apoi peste 4 ani îl votez dacă e așa. Sunt sătmărean dar nu știu mare lucru despre el. Și eu sunt sătul de candidați parașutați peste capul nostru.

  7. Pacpac Răspunde

    1. Panait nu e prost!
    2. El stie mai bine ca oricine ca nu are cum sa ajunga primar
    3. Candidatura lui il va ajuta pe Kereskenyi
    4. Consilier local oricum va ajunge. Punct ochit punct lovit, satmareanul iar e păcălit (nu am gasit altă rimă! )
    5. Afacerea e afacere. Chiar si cu Primăria!

    • Gicu Hugi Răspunde

      Panait nu e pe listele USR-PLUS la consilii. A fost intrebat in emisiune si a zis ca in cazul in care nu ajunge primar foarte probabil va candida pentru un post in Parlament.

  8. cetateanu turmentat Răspunde

    nu merita deranju de mers la vot pentru primarie , va castiga udmr-ul , si cu el va face alianta ori usr-ul ori pnl-ul , pentru firimiturile cazute de la masa udmr , ceva vice ..ceva functii . psd-ul ,chir daca va avea mai multe voturi decat dreptacii usr-isti sau pnl-isti va fi eleminat de la conducerea judetului.Probabil ca , canditatura lui coica din partea psd-ului e o pedeapsa pentru fuga la pro ponta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.