Ultima actualizare: azi, 14:37
Locale

FOTO. Preot decedat în accident rutier. A intrat cu motocicleta într-un trunchi de copac

Preot decedat în accident rutier. Un preot paroh născut în judeţul Satu Mare care slujea într-o parohie din Maramureş a murit într-un accident rutier. Preotul-paroh Adrian Ieremi și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de duminică, 9 august, într-un teribil accident de circulație. Preotul era căsătorit și avea doi copii, unul în vârstă de 12 ani și altul proaspăt absolvent de liceu. Mai trist este că a împlinit 41 de ani în urmă cu numai câteva zile. El era originar din localitatea Roşiori, judeţul Satu Mare.

Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orelor 15.00. La scurt timp, polițiștii din Groși au fost sesizați prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Cărbunari.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia”, a declarat Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, citat de actualmm.ro.

Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului a transmis un mesaj de condoleanţe.

“Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării.

Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!”, a transmis Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

2 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Nu vreau să fiu cârcotaș, chiar deloc. ….. Dar am înțeles că popa mergea pe o motocicletă neînmatriculată și nu avea nici permus. Doar cine are curajul dă-l oprească duminică la el în sat unde slujește? Asta este exemplul dat pentru comunitate?
    Oricum condoleanțe.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Permis? Inmatriculari? Aste-as pentru oile de rand. Jupanii adevarati nu se impiedica de amanubte de-astea. Pe poch lo ajuns insa din urna Darwin, cu selectia lui naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Tigrul de platan, insecta care terorizează întreg județul! Cât de periculoasă este

Tigrul de platan, insecta care terorizează întreg județul! Cât de periculoasă este. Tot mai mulți sătmăreni se plâng de faptul...

Închide