Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Tânăr (20 ani) din Satu Mare, prins cu țigări de contrabandă. A rămas fără marfă și fără mașină!

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat, ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.15, polițiștii au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Noroieni, județul Satu Mare, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Franța.

La volanul mașinii se afla cetățeanul roman M.D., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, iar în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.800 de pachete cu ţigări, cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 32.800 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activității infracționale. Totodată, autoturismul în valoare de 24.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.