Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO&VIDEO. Radu Roca și-a depus candidatura: „Pot face performanță în administrația publică”

Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, și-a depus, astăzi, 18 august, candidatura pentru Consiliul Județean din partea Partidului Social Democrat.

„Am luat decizia de a intra în bătălie pentru președinția Consiliului Județean deoarece alături de echipa Partidului Social Democrat am demonstrat și am dovedit atât în calitate de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și în calitate de subsecretar de stat la Ministerul Mediului că pot face performanță în administrația publică, și focalizată pe nevoile reale ale locuitorilor județului Satu Mare”, a spus Radu Roca.

Imagini video de la depunerea candidaturii:

13 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Bla Bla . Ma va mai cred Satmareni ?

  2. ciprian Răspunde

    La cate mandate au voie astia?…parca-s pe tarlaua lor

    • Crucisor city Răspunde

      Oamenii impusi de Govor:
      1. Candidatul de consilier judetean Catalin filip contabilul de la gazeta de nord vest , o notorietate pentru Satu Mare!
      2. Fetita lui Nelu Tou de la Petrom, impusa de Govor si Coica la Asociatia Adi Apa.
      3. Rentea Gheorghe securistul de serviciu de la PSD, aruncat ca o masea stricata de Coica, acum e bun in tabara Govoriana.
      4. Marele si preafericitul presedinte al PSD Ionut Onet , angajat la ANIF (impus de Govor) care face campanie politica in timpul serviciului.
      5. Mirela Suciu (surioara lui Govor) impusa pe listele PSD, dar impusa si la Apaserv pe un salariu de minim 7000 ron, surioara de care nu are voie nimeni sa se lege.

      Votati Govor! Votati binele clanului interlop!

  3. el greco Răspunde

    Dumnezeule!!!! Cu adunatura asta PSD va avea 4 consilieri judeteni, mai rau decat la alegerile din 2000 cand partidul era condus de Iliescu la nivel national si taurul Ciocan pe plan local!!!!! Un regres catastrofal!

  4. h Auleu Maica Răspunde

    Vă dați seama cați bani arunca statul cu candidaturile acestor mărlani , care știu , și noi stim,..ca nu au nicio șansă ,decat cheltuie banii de pomană …..

  5. c-block Răspunde

    Mai tineti minte cand a fost vice la primaria Satu Mare in mandatul lui Coica? Na, mai mult nu poate!

  6. dorel Răspunde

    Măi, da’ tare slăbuță e Brănoaica în poza trasă! Nu știe cineva ce s-a întâmplat? E beteagă cumva? Dați-i ceva de mâncare că vine acuși vântul și o suflă!😱😜

    • Manea Răspunde

      Vrea sa demonstreze canotorilor de 1,90 m si 95 kg ca se poate trai si antrena pentru Olimpiada cu o diurna de 36 Ron/zi

  7. Satmarean Răspunde

    Slaba echipa la P S D . Unde sunt specialistii ? Cel mai grav este ca nu ati luat exemplu Bucurestiului, care au in echipa personalitati si in principal oameni de varsta a treia. Cei mai multi votanti ai PS D sunt cei de varsta a treia . In mediul rural in general sunt oameni mai in varsta . Poate de aceea s-a orientat Gabriela Firea spre personalitati marcante de varsta a treia . Aveti cea mai slaba echipa . De ce ?

    • Gabi Răspunde

      Govor toata cariera lui politica s_a inconjurat numai de oameni mai slab pregatiti de cat el ,sa nu zic prosti,pentru a putea sa ii manipuleze,drept urmare acestia sunt candidatii lui!!!…..vai de ei.

  8. cârcotaş Răspunde

    Îmi aduc aminte că am fost la o piesă de teatru cu Florin Piersic (Străini în noapte) iar RR era în rândul din faţa mea împreună cu DorelCostel şi cu nevestele. Ei bine, Florin Piersic a ţinut un speach de introducere în care a amintit că în copilărie a locuit o vreme la Satu Mare, tatăl lui fiind detaşat ca medic. În acel moment al speach-ului Răducu a strigat tare cu un entuziasm tâmp: veterinar!!!!! Adică, vezi bine, tatăl actorului şi Răducu erau colegi de breaslă. Acuma nu ştiu dacă Piersic voia să facă precizarea asta, cred că nu, dar a făcut-o Răducu pecetluindu-mi o impresie care o aveam despre el şi anume că este un bade care, dacă tot a terminat ,,veterinăria” putea să rămână la coada Joianei şi să facă treaba aia stânjenitoare. Cam asta-i valoarea omului, dar, trebuie să recunosc, tupeul este înzecit.

  9. ciprian Răspunde

    Recunoscut ca este un linge blide..nu are nici o realizare in acest judet… chiar nu ai rusine, pentru ce candidezi frate?

  10. cârcotaş Răspunde

    S-a retras RR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.