Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Traficant săltat de DIICOT în Satu Mare. Bani și droguri ridicate de polițiști

Bani și substanțe psihoactive au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii D.I.I.C.O.T., de la locuința unui bărbat de 45 de ani. Cel în cauză a fost reținut.

La data de 29 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziției, au fost ridicate 13 plicuri din material plastic zip lock conținând substanță vegetală galben verzui (psiho-active), 5.000 de euro, 6.000 de lei și 2 telefoane mobile.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism care ar fi fost folosit pentru comercializarea substanțelor psihoactive.

Față de un bărbat, de 45 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, față de el a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.