Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO | UDMR Satu Mare a dat oficial startul campaniei electorale pentru alegerile locale

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki, au dat oficial startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Primarul Gábor Kereskényi a făcut un apel la o campanie electorală în care fiecare candidat să prezinte soluții privind dezvoltarea comunităților locale.

”Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului, asigurată de echipa UDMR. Dezvoltarea nu presupune doar un bun management, este și meritul tuturor cetățenilor. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate.”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

”Fac un apel la toți candidații, la toate formațiunile politice. Să lase deoparte războaiele “mari” pe mize mici, personale. Să venim în fața sătmărenilor cu o campanie constructivă pentru a găsi cele mai bune soluții privind dezvoltarea orașului nostru!”, a afirmat Gábor Kereskényi. Primarul municipiului Satu Mare a mulțumit sătmărenilor pentru sprijinul acordat în ultimii 4 ani administrației orașului.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki a declarat că își dorește să ducă la bun sfârșit proiectele începute. ”Cel mai important proiect este cel al noului corp al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, o clădire cu 6 nivele. Este cea mai mare investiție din sistemul medical sătmărean din ultimii 40 de ani”, a afirmat Csaba Pataki.

6 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Voi aveți voie fără mască?

    • Nemmm Răspunde

      Nu s-o mai gasit de culoare verde 😆

    • Nimród Răspunde

      Boule,pe stradă?

    • ... Răspunde

      Și dacă se pricopsesc cu un covid baban tu ca și votant român ieși în câștig nu? Așa că nu înțeleg problema ta. Să porți masca sănătos și în casă cum a propus careva epidemiologo-părerolog. Dar mai bine bei niște dezinfectant. Nu se știe niciodată.😱😜

  2. Eu Răspunde

    Și m-ai apăru un pupincurist la interval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.