Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO/VIDEO. Cod Roșu în Vama Petea. Nervi întinși la maxim: ,,Stăm la coadă de două ore”

Trafic infernal în Vama Petea în această dimineață. Potrivit aplicației Trafic Online al Poliției de Frontieră, este Cod Roșu pentru autoturisme la intrarea în țară, și Cod Galben la ieșirea din țară, timpii de așteptare, atât la intrare cât și la ieșire, fiind undeva la 60 de minute.

O sătmăreancă spune însă că se stă mult mai mult la coadă: ,,Așa se circulă în data de 15 august în Vama Petea. Stăm la coadă de două ore”, spune femeia, extrem de revoltată de această situație.

13 comentarii

  1. Fraiera Răspunde

    Dar fraiera care a facut filmarea de ce nu a filmat pana la capat, deoarece eu asa am vazut ca masina care era separat se intoarce si nu trece.

  2. Tu Răspunde

    Vin acasa slujitorii. Mare diaspora.

  3. Eu Răspunde

    @tu ,mda, că în România sunt numai stăpâni. Nu știu cine îi mai sclav,cel care lucrează pt 300 Euro sau cel care lucrează pt 1500 Euro.

  4. Tu Răspunde

    @eu si cu cit ramai din 1500 dupa o luna?

  5. Eu Răspunde

    @tu , și cu 200 dacă rămâne e ceva,la noi cu cât rămâi? Aici mă refer la un muncitor de rând nu la bugetari. Am cunoscut în Germania care cu alocații cu tot are un venit de 1900 E, și întreține o familie de 4 persoane și mai rămâne cu ceva bani. Fă asta în România cu un salariu.

  6. Tu Răspunde

    @Eu. cu ceva bani? Daca si acasa ai muncii la fel ramaneai cu mai mult.

  7. Eu Răspunde

    Muncește la o fabrică, ca muncitor. În România pe postul respectiv câștigi 400 E. Plătește cu banii ăștia chirie, întreținerea la 2 copii și soție. Poți? Nu cred. Așa că lasă-mă cu România,nu ești bugetar ești pielea p..i, în România, scuze pt expresie,dar așa este

  8. Codurosu Răspunde

    Ai impresia ca bugetar fiind esti tare in parcare?

    • Eu Răspunde

      @codurosu, păi normal. Unde stai acasă 5 luni și salariu întreg? Profesorii din România, și mai vor mărire. În carantină privatul 75%,bugetarii 100%. Lucrezi la o fabrică maxim 2000 Ron, și muncești. Femeie de serviciu în spital minim 2500 Ron. Să nu zicem de poliție, finanțe, primării,doctori,etc. Deci,bugetarii sunt vechea aristocrație,boierii iar cei din privat iobagii care muncesc pe puțin să îi întrețină pe primii. Țara lucrului bine făcut.

  9. Satmarean Răspunde

    Ei asigură siguranța voastră !!!

  10. Daniel Răspunde

    Ati verifica? Alaltaieri au venit ceva cunostinte din Vest. Eu fraierul i-am avertizat sa nu vina ca este nebunie in vama Petea, ca vin acasa romanii de Sf. Maria. Mai bine taceam… 3(trei) masini au fost la Petea pe directia de intrare in tara.. .Eu asa stiu ca ziaristii adevarati isi iau informatia din cel putin trei surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.