Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Sătmărenii, așteptați în Grădina Romei. Mâine debutează ”Târgul Produselor Sătmărene”

Sâmbătă la ora 10.00 se deschide Târgului Produselor Sătmărene, un eveniment organizat în premieră în municipiul Satu Mare care va aduna la un loc zeci de producători din tot județul.

,,Pregătirile se află pe ultima sută de metri și suntem bucuroși să avem alături de noi producători sătmăreni cu marca înregistrată Produs Sătmărean care s-au alăturat evenimentului nostru, susținut de Primăria Municipiului Satu Mare!”, spun organizatorii.

Astfel, în perioada 15-16 august, în Grădina Romei, Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană vă invită să îi cunoașteți îndeaproape pe cei care muncesc zi de zi pentru a obține cele mai bune produse tradiționale, precum și recolte de calitate, fără tratamente și substanțe chimice.

Vizitatorii care vor trece pragul Târgului Produselor Sătmărene vor putea cumpăra fructe şi legume de sezon, preparate culinare diverse, specialităţi tradiţionale din carne, miere, dulceţuri, siropuri, palincă, vin, bere artizanală și bineînțeles produse artizanale, unice în această zonă!

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.