Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Zonă plină de gunoaie și împânzită de oameni ai străzii. Sătmăreancă: ,,Mi-e frică să trec pe acolo’’

Gunoaiele lăsate de izbeliște și mirosul insuportabil generează disconfort locatarilor din zona bulevardului Cloșca. Mai mult decât atât, spune o sătmăreancă, mai mulți oameni fără adăpost s-au instalat lângă containere ,,Mi-e frică să trece pe acolo, spune femeia.

,,La gunoi boschetarii deja și-au făcut casă. Efectiv mi-e frică să arunc gunoiul acolo și să trec pe acolo”, spune sătmăreanca ce ne-a trimis și câteva imagini din zonă.

Frica sătmărenilor este una cât se poate de justificată, mai ales după ce vineri seară un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost ucis de un om al străzii, chiar în centrul municipiului Satu Mare.

4 comentarii

  1. Ba Răspunde

    Va rog , nu va faceti ca nu stiti ca gunoaiele sunt scoase si imprastiate de acesti infecti care in loc sa lucreze cauta prin gunoaie , abia arunci gunoiul in container ca apar acesti paraziti care il scot si incepe scârboasa ” munca ” de cautare prin punga respectiva si binenteles continutul este lasat de izbeliste asa cum se vede in fotografii . Ce credeti , se spala pe maini careva , nu , dupa , se urca in autobuz …

  2. Angel Răspunde

    Si la Profi pe closca pe nr 17 ii lasa in autobuz fara bilet…asa jegosi
    …de multe ori sub privirile jandarmilor

  3. Satu Mare Răspunde

    Toate astea merg mână în mână cu autoritățile de ani de zile.

  4. Gyuri Răspunde

    Așa. Si?
    Mai votați psd, udmr, alde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.