Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO&VIDEO. Utilajul pentru nivelarea zăpezii a ajuns la Luna Șes. Fedorca: „Un pas important”

Utilajul pentru nivelarea și compactarea zăpezii a ajuns la Luna Șes. Este un utilaj de ultimă generație, cel mai performant din țară în acest moment, achiziționarea acestuia fiind o măsură obligatorie înaintea omologării pârtiei și darea ei în folosință.

„Am mai făcut un pas important pentru finalizarea proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil de la Luna Șes”, transmite primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Următorul pas este instruirea operatorilor pentru folosirea utilajului de tip Ratrac, astfel încât turiștii să poată schia în siguranță după deschiderea pârtiei.

Utilajul în valoare de 470.000 de euro a fost achiziționat din fonduri proprii ale Consiliului Județean Satu Mare și ale Primăriei Negrești-Oaș.

10 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Mai trebe o statie automata de spalat vagoane si un utilaj de rasucit caramele si is toate la locu lor in zona.

  2. Traian Zistor Răspunde

    Probabil se va intampla exact ca si cu telescaunul.Acest utilaj isi va pierde si el garantia fara sa fi fost folosit vreodata…Iar daca in 20 de ani nu s-a reusit finalizarea unei partii de schi (!!!!),cu toata rusinea putem spune ca il regretam pe Ceausescu,care in 20 de ani a reconstruit toata Romania,insa cei care l-au inlocuit au distrus-o bucata cu bucata !! https://adevarul.ro/locale/satu-mare/luna-Ses—proiectul-catastrofa-1_50aca2aa7c42d5a663874b60/index.html

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Dar drumurile dintre parcelele vindute de primarie la licitatie publica acum 15 ani, cind aveti de gind sa le pietruiti macar ca oamenii , cumparatori de buna credinta, sa poata ajunge la proprietati ?
    Pacat ca procurorii nu se autosesizeaza, a fost cea mai mizerabila inselatorie publica facuta de Primaria Negrestu Oas, din cite se puteau imagina !
    Mizerabilii si acuma percep impozit de teren intravilan pe un teren aflat intr-o frumoasa salbaticie montana la care proprietarii nu au acces !

    • @Vlad Tepes Răspunde

      Tu te plangi de un amarat de drum intre parcele care se poate rezolva cu cateva masini de piatra, care se gaseste din abundenta exact acolo,la fata locului ??Dar cei care si-au luat pamant pe Luna,cand naiba vor ajunge la el??!!

  4. Gelu Răspunde

    Draga Vlade te inseli amarnic, in primaria Negresti, sunt multe mizerii mult mai mari, asta cu terenurile de la Luna Ses e pistol cu apa.

  5. augustin Răspunde

    Aceasta bataie de joc cu terenuri vandete acum 16 ani, cu banii folositi in alta parte si nu in folosul cumparatorilor se va termina in aceasta toamna.Cei din primaria Negresti cred ca pot sa faca ce vor.Startul in octombrie.

    • urbanism Răspunde

      Aștept curios rezultatul votului. Dar cum cunosc eu pe oșeni tot Fedorca iese. E mai comod așa. Mai facem 4 ani niște învârteli. Sunt curios. Pentru comunitate ar fi bine o schimbare. Ea a arâtat ce poate,

  6. radical2 Răspunde

    Care zapada? Aia ce cade maxim de 2 ori pe an? Pentru asta va trebuie partie in loc sa faceti ce trebuie? Bani aruncati pe fereastra in stil PSD. Pacat ca in zona aceea nu mai exista patrimoniu. Totul e un chici. Ce sa faci. Unde nu-i cap, pacat de picioare.:)) Aveti grija sa nu vi le rupeti pe partie! :))

    • ... Răspunde

      La cum au gestionat finanțele proiectului mai bine de 10 ani probabil vom importa zăpadă din Dubai. Acolo este cât vrem. Banii nu-s o problemă.😱😪 Vezi ce simplu am rezolvat problema? Și dacă tot am rezolvat parcă văd cum va ridica vreun dăștept de pe acolo ideea ca Luna Șes să organizeze viitoarea Olimpiadă de iarnă!😱 Infrastructura și alte mărunțișuri nu-s o problemă.😱😜
      Tot proiectul sunt bani cheltuiți degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.