Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

Gabriel Leș: Avem nevoie de o schimbare. Vă invit să votați înțelept în aceste alegeri!

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, candidat de pe prima poziție pe lista PSD pentru Consiliul Local Satu Mare a declarat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că municipiul are nevoie de o schimbare și i-a invitat pe cetățeni ,,să voteze înțelept în aceste alegeri”: ,,Satu Mare, prin poziția sa nu duce lipsă de oportunități, ci doar de viziune și curaj”, spune Gabriel Leș.

Redă, integral, declarațiile făcute de Gabriel Leș:

,,Dragi sătmăreni, intrăm pe ultima sută de metri a unei competiții electorale la finele căreia unul dintre candidații inscriși în cursă va primi un cec in alb din partea dumneavoastră.

În demnitațile publice pe care le-am îndeplinit am avut ocazia să întâlnesc numeroși decidenți, de toate nivelurile. Vă pot spune fară tăgadă că omul sfințește locul, iar într-o democrație departe de a fi perfectă, ca a noastră, este încă extrem de relevant cine se află la timona unei instituții. Îmi doresc nespus să vină momentul în care instituțiile, sistemele să fie puse la punct așa încât persoana celui aflat la conducere să fie un fapt secundar. Însă, nu suntem încă acolo, astfel că este extrem de important ca cei cărora le delegăm răspunderea să fie competenți, dar mai ales, de bună credință.

Un principiu de bun simț spune că nu poți emite pretenția de a ți se da pe mână conducerea unei comunități, daca nu vine ca o oglindire a ceea ce ai reușit în plan personal. În acest context, Partidul Social Democrat l-a ales pe dl doctor Dorel Coica să ceară votul de încredere al sătmărenilor. Domnia sa a construit de la zero numeroase proiecte, a salvat destine, astfel că așteptările noastre se îndreaptă către un om care a demonstrat.

Știu de asemenea, cât de importantă este echipa din Consiliu, parteneriatul Primar – Consiliul local fiind esențial pentru adoptarea și implementarea proiectelor municipale. Tocmai de aceea, am acceptat prima poziție pe lista de consilieri locali, fiind determinat să pun umărul la dezvoltarea urbei noastre.

Avem nevoie de o schimbare. Satu Mare, prin poziția sa nu duce lipsă de oportunități, ci doar de viziune și curaj. Vă invit sa votați înțelept în aceste alegeri! Dumnezeu să ne lumineze!”

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Are dreptate baiatu’ cu Fiatu’ . Dar ca, pe ei trebuie schimbati. Asta nu zice? E campanie, poate sa zica linistit. Daca scapam de ei, suntem pe bine merci.

  2. c-block Răspunde

    Chiar! Bine că ne-ai amintit! De tine suntem sătui!🤮

  3. Smile Răspunde

    Hahahahahaha, ce glumă bună, la groapa de istorie cu voi, și cu candidatul vostru

  4. Ardeleanul Răspunde

    Bă da ăsta e ca râia,nu mai scapi de el nici mort sper din tot sufletul sa o ia in bot

  5. Mincinosule Răspunde

    Mă întreb cum nu îți e frică de Dumnezeu, sa vii în fața oamenilor și săi minți în față cu echipa de la consiliu municipal, dar și de la Consiliul Județean. Curve și infractori. Îl mai susții pe chelios, care mai până ieri teai certat la cuțite,. Oamenii nu mai pot fi prostiți, știe toată lumea cine e Dorel și gașca, TOATĂ LUMEA, iar tu devii pe zi ce trece mai penibil și mai ipocrit. Vezi ca ai familie, copii și Dumnezeu nu doarme, le dă o lecție din când în când celor care se abat de la calea cea dreapta. Când o vei păți să-ți amintești aceste cuvinte, pt că tu ți-ai făcut-o cu mama ta, mințind lumea, mințind pe pocăiții de lângă tine, doar pt interesul tău personal. Și așa o întrebare? Tu crezi ca vei mai prinde vreodată o poziție de demnitate publica, în cel mai bun caz, consilier municipal, datorita statutului PSD care îți dă dreptul sa ocupi aceasta poziție. Rușine Gabriel, ca ai devenit în mincinos și un ipocrit. Asa să-ți ajute Dumnezeu, după faptă………..

  6. 😁😁 Răspunde

    Votam dar nu cu tine, voi😁😁😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.