Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Eveniment în premieră! ”Târgul Produselor Sătmărene”, în weekend, în Grădina Romei

Două proiecte importante ce pun în valoare produsele locale au fost demarate în județul Satu Mare, cu ajutorul mărcii Produs Sătmărean. După Caravana Produselor Sătmărene ce a debutat la începutul acestei luni, un alt proiect, Târgul Produselor Sătmărene, urmează să fie organizat în premieră la noi în județ.

Evenimentul va reuni producători din toate zonele județului și le va oferi sătmărenilor posibilitatea să pună pe masă produse de cea mai bună calitate. Târgul Produselor Sătmărene va debuta în acest weekend, fiind organizat în Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

Ce spun organizatorii:

,,Continuăm să sprijinim prin măsuri concrete producătorii locali și să aducem mai aproape de comunitatea locală produsele lor, astfel încât sătmărenii să pună pe masă pentru cei dragi tot ce e mai bun: produse de calitate, cu gust autentic, cultivate fără îngrășăminte chimice.

Am demarat în acest scop două proiecte ce pun în valoare produsele locale care au primit marca înregistrată Produs Sătmărean.

Primul proiect, Caravana Produselor Sătmărene a debutat în 3 august și s-a aflat timp de o săptămână în cartierul Micro 16 oferind sătmărenilor legume proaspete și produse apicole de înaltă calitate. 

În această săptămână, Caravana se află în zona Parcului UFO din Micro 17, aducând mai aproape de sătmărenii din zonă legume și vinuri din zona Halmeu.

În acest weekend, 15-16 august lansăm cel de-al doilea proiect și organizăm în premieră Târgul Produselor Sătmărene, un eveniment ce reunește la un loc producători din toate zonele județului.

La eveniment vor fi prezenți 18 producători ce au primit certificatul Produs Sătmărean și care îi așteaptă pe sătmăreni timp de două zile în Grădina Romei, între orele 10.00 -18.00 cu fructe şi legume de sezon, produse româneşti şi preparate culinare diverse, specialităţi tradiţionale din carne, miere, dulceţuri, siropuri, palincă, vin, bere artizanală și bineînțeles produse artizanale, unice în această zonă!

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală respectă în cadrul evenimentelor toate măsurile obligatorii pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă invităm să îi susțineți pe producători, să participați la evenimente și să alegeți mereu produsele locale de calitate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.