Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Kereskenyi, reacție după crima din Satu Mare: „Sistemul gândit de ministrul Vela este falimentar”

Primarul Kereskenyi Gabor reacționează în urma crimei ce a avut loc, vineri seara, în centrul municipiului Satu Mare. El dă vina pe sistemul gândit de ministrul Vela, despre care spune că este falimentar.

Edilul municipiului Satu Mare a reacționat în urma crimei, postând un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook:

„În plină stare de alertă, un tânăr este înjunghiat în centrul orasului. În condițiile în care Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală ar trebui să fie în stradă. Este cea mai bună dovadă că sistemul gândit de domnul ministru Vela este falimentar. Trecerea Poliției Locale în subordinea IPJ Satu Mare a lăsat de 6 luni administrația locală fără cel mai important instrument de asigurare a ordinii publice. Domnule Vela, terminați cu experimentele!”, scrie Kereskenyi Gabor.

Citește și:

12 comentarii

  1. realitatea Răspunde

    Asta am înțeles “s-a băgat la calculator” cum se zice dar acum ce facem în situația dată? Acum vom sta acasă și din cauza boschetarilor că cineva nu își face treaba?

    • De adus aminte Răspunde

      Cinci deputați s-au abținut la votul din plenul Camerei Deputaților prin care a fost adoptată legea care abrogă recursul compensatoriu. Printre ei se numără și doi dintre parlamentarii care au susținut introducerea recursului compensatoriu și au contribuit cu amendamente în favoarea deținuților care au beneficiat de această măsură. Este vorba de deputatul PSD, Florin Iordache și de deputatul UDMR, Marton Arpad.

  2. s Răspunde

    Fi-mi-ar capu’ meu să fie:amu trebuie să-i dau dreptate ungurocului!Că asa de multe a prevenit ,căte fire de păr cret are in teasta-i goală!Dobitoken versus dobitoken !

  3. Szalma Jack Răspunde

    Taci din gura,kk-tule !! Altceva, inafara de a da amenzi pentru parcare neregulamentara,politia ta locala nu stie !!Cu asta se lauda in bilanturi cel pe care l-ai pus sef,si care are pensie de 100 de milioane de lei ,plus 80 de milioane salar lunar ca sef de gardieni publici !! Si mai sunt cativa pe acolo cu astfel de venituri !! In loc sa suplimentam jandarmeria,care totusi ar face mult mai mult decat gardienii publici, noi platim 100 de papagali cu sume enorme(salar,echipament,logistica,norma de hrana,vauchere de “vacanta”,plus o gramada de sefi,de parca cei de la primarie nu ar sti sa ii coordoneze!!Le trebuie musai contabili si secretare separat !!) !!!

  4. Gyuri Răspunde

    Salut.
    Domnule primar, ai eșuat lamentabil.
    Ai dovedit încă o dată că ești pys pe capatuila.
    Cum să dao vina pe unul care nu locuiește cu ti e in casă că tu ai facturi prea mari. Vezi in cazul de față, viața unui om.
    Cum te dai tu gospodar când tu nu îți faci ordine in casa ta . In cazul de față, orașul Satu Mare.
    Oraș pe care îl păstorești.
    Stimate, domn primar, cum ai curajul să dai vina pe altcineva pt mizeria din casa ta.
    Așteptăm scuze din partea dumneavoastră și o depunere de mandat inainte de alegeri cu promisiunea că nu veți mai candida.
    Rușine Gabor Kerskeny, Rușine primariei, Rușine prefectura, Rușine poliția locală, Rușine poliția națională.
    Stimați sătmăreni!
    La vot ar fi bine să fiți atenți .
    Toți cei care au fost si sunt încă la conducerea orașului, nu merită realeși.
    Dați șansă si altor candidați.
    Trebuie sa incercam si cu ei.
    Mergeți la vot!

  5. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Din pacate, politia locala nu si-a facut treaba in adevaratul sens al cuvantului niciodata. Foarte rar vezi patrule in oras, chiar nu inteleg unde sunt. Doar in prima parte a zilei ii vezi dand amenzi pentru parcari, dupa orela 17.00 cand parcarile sunt gratuite mai usor gasesti un ac pe strada decat un politist de la comunitara. Acuzele primarului catre MAI sunt povesti, problema persista de ani de zile, indiferent de cine a fost Primar si in subordinea cui a fost Politia Locala. Problema cetatenilor acestui oras este ca in acest ritm infractionalitatea va creste.

  6. Ion Răspunde

    Pentru incompetenta si dezinteresul fata de cetateni din partea politiei si al autoritatilor,el din pacate a platit cu viata.

  7. Daniel Răspunde

    Domnule Kereskenyi. Ati facut o greseala capitala, ati politizat aceasta tragedie. Ca unul care v-a sustinut pe toate caile, va spun ca ati gresit. Comunicatul dumneavoastra trebuia sa sune altfel. Va dau un exemplu: “Sunt zguduit de tragedia care a lovit orasul nostru, comunitatea noastra, a curmat viata unui tanar nevinovat, sunt alaturi de familia indurerata, le transmit sincere condoleante. In acelasi timp vreau sa ii asigur pe satmareni ca asemenea grozavii nu se vor mai intampla niciodata, voi demara o ancheta si procedurile pentru a vedea cine se face vinovat de aceasta drama si in functie de rezultatele anchetei vinovatii vor raspunde. Ii asigur pe satmareni ca asa o tragedie nu se va mai intampla niciodata! Inima mea este alaturi de familia indurerata si le transmit compasine. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca”… cam asa trebuia sa sune comunicatul unui om care reprezinta si raspunde de viata si siguranta concetatenilor. Nu sa aruncati troaca in capu’ altuia. Va rog sa va asumati responsabilitatea. Este pentru prima data cand ma indoiesc daca sa va mai aleg
    ca primar sau nu. Din pacate, pentru ca ati facut multe in orasul asta.
    PS
    Schimbati-va consilierii.
    Anumiti sefi ar fi musai sa-si dea demisia sau sa fie demisi in minutul 2. Cam asa ar fi normal, intr-o tara normala.

  8. Satmarean Răspunde

    Câtă nesimțire! Un om este ucis în orașul unde este el primar și tot el acuză? Oribil! Nici măcar când moare un om nu are pic de decență! Iar despre crimă, parcă trăim în vestul sălbatic! În urmă cu ceva ani actrița de la teatru a fost ucisă tot în centrul orașului. Și atunci a fost de vină ministrul Vela, așa-i domnule primar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.