Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

LIVE&FOTO. Ministrul Transporturilor, în vizită pe șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a vizitat, vineri dimineața, șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare.

Lucian Bode s-a aflat astăzi, vineri, 14 august, într-o vizită de lucru în județul Satu Mare. Acesta a fost prezent în localitatea Pișcolt, la recepția lucrărilor de întreținere pe DN 19G, după care a vizitat Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul Scărişoara Nouă.

,,Am participat alături de reprezentanți ai autorităților locale și ai structurilor regionale de drumuri la recepția lucrărilor pe DN 19G, un drum de importanță locală care pentru a deveni practicabil a avut nevoie de investiții consistente. Mă bucur să văd că și comunitățile mici sunt conectate la o rețea modernă și sigură de infrastructură rutieră, pentru că dezvoltarea lor depinde de o un acces facil în zonă. Lucrările la rețeaua de drumuri naționale reprezintă un obiectiv important pentru CNAIR, de aceea ne-am propus ca toate regiunile să beneficieze de resurse pentru a dezvolta aceste artere care asigură mobilitatea cetățenilor’’, a declarat ministrul Lucian Bode.

Ulterior, ministrul a vizitat șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare. Acesta i-a transmis constructorului să continue lucrările într-un ritm alert, întrucât finalizarea lucrărilor în acest an la podul peste Someș ar ajuta extrem de mult la fluidizarea traficului în Satu Mare.

,,Pe 10 aprilie v-am rugat să vă concentrați pe acest tronson cu podul și să-l finalizați în acest an. Este foarte important pentru tot ce înseamnă fluidizarea circulației în municipiu și în zonă pentru că va fi traversat de foarte multe mașini care vor circula în zona asta. Din calculele noastre, finalizarea acestui tronson de trei kilometri cu podul ajută enorm municipalitatea și regiunea pentru tot ce înseamnă fluidizarea traficului”, a spus Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor a mai declarat că Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare este finalizată în proporție de 50%.

TRANSMISIUNE LIVE. Ministrul Transporturilor, în vizită pe șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare.

VIDEO LIVE. Centura municipiului Satu Mare

Citește și:

8 comentarii

  1. alin Răspunde

    pacalicilor,vai de voi!

    • Mircea Răspunde

      Domnu Bud se face plata către Beny pentru B 250 de la blocul de pe Păuleştiului .

  2. ciprian Răspunde

    Au mai adus ceva utilaje, caci ultima data era cam pustiu

  3. Fasz Răspunde

    Trebuia să viziteze Autostrada Codrului și să sesizeze DNA

  4. BUN Răspunde

    Sa duceti pe ministru pina la Oteloaia.

  5. Ardeleanul Răspunde

    Oameni de zapada

  6. H&R Răspunde

    De ce nu duceți până la Hegyeshalom și înapoi, să vadă și asta autostradă, de la graniță la graniță?

  7. Nha Răspunde

    De-aia era mare vanzoleala p-acolo ? Nu de alta , da io imi fac km prin zona . Se turna furios strat de baza de vreo 15 cm ( credeam ca trebuie de vreo 20 , da poate 5 cm is pentru comisioane ) , si mi se tot spunea ca-i interzis sa umblu p-acolea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.