Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO&VIDEO. Varianta de Ocolire a municipiul Satu Mare, finalizată în proporție de 50%

Varianta de Ocolire a municipiul Satu Mare este finalizată în proporție de 50%. Pe o mare porțiune este deja turnat asfalt, iar acum se realizează șanțurile laterale. Lucrările sunt realizate, în acest moment, în proporție de 60%, iar munca este intensă pe șantier, finalul lucrărilor fiind preconizat cât mai curând.

,,Am luat pulsul lucrărilor de pe șantierul VO Satu Mare, obiectiv pe care s-au făcut progrese semnificative, ajungându-se la un stadiu fizic de 52%, lucrările la Podul peste Someș, parte componentă din varianta de ocolire, având o evoluția bună care ne dă speranțe că la finalul anului acest obiectiv va fi finalizat”, a declarat ministrul Transporturilor Lucian Bode, în cadrul vizitei la Centura Sătmarului.

Transmisiune LIVE de pe Varianta de Ocolire – 14.08.2020

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a vizitat, vineri dimineața, șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare.

Imagini de pe Varianta de Ocolire – 14.08.2020

TRANSMISIUNE LIVE. Ministrul Transporturilor, în vizită pe șantierul Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare

Citește și:

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    bai gil pietrar eu pana acum nu am vrut s ate jignesc , dar esti tu redactorul …., cand scrii tu ca soseaua de centura e aproape gata, adica60% daca era90% nu ziceam nimic , tu stii cat mai este de lucru??? si mai ai exact 3 luni si vine iarna si 3 luni pauza decembrie ianuare februarie si inca 3 , crezi in 6 luni va fi gata?? vorbesti niste idioteniii mai bine ai fi ramas un forograf cum ai inceput.

    • carcotas Răspunde

      Ce-a scris omul in neregula ca sa vorbesti asa?. Cand zici curand poti sa te gandesti si la zile si la ani.

  2. unu Răspunde

    am nu a scris nimica rau pentru ca au schimbat titlul era scris ca e aproape gata 60% , deci tu esti un pupicurist sa inteleg , frate eu stiu despre ce vorbesc eu trec zilnic acolo , si inca ceva tu crezi ca se va termina in 3 luni?????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.