Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Mai mulți pui de pisică, salvați de polițiștii sătmăreni. Au mare nevoie de ajutor

Polițiștii locali sătmăreni au salvat mai mulți puiuți de pisică, pe care i-au predat ulterior celor de la Asociația FreeLife Satu Mare. Acum pisicuțele au nevoie de ajutor: ,,Altfel vor muri”, spune o sătmăreancă ce a relatat această întâmplare pe Facebook.

,,Poliția Locală a lăsat la FreeLife o cutie cu puiuți de pisică nou născuți. Ei nu au posibilitatea să aibă grijă de ei. Vă rog din suflet cine are timp să le hrănească sau o pisică mamă. Este foarte urgent. Vor muri fără ajutor. Merită și ei o șansă”, spune sătmăreanca.

Foto ilustrativ

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Ce penibilul sunteti cu titlul vostru. Polițiștii ” AU SALVAT “niste pui de pisica, adică i-ai gasit undeva aruncati si i-au predat. Voi veniti cu titlul ” AU SALVAT” de parca s-ar fi luptat, au avut o misiu e grea să ducă niște mate in punga. E frumos ce au facut dar voi, în lipsa de știri j.flati tot ce prindeti. Halal presa

  2. Bahu Răspunde

    Da , @satmarean , le-au salvat , pentru ca daca le lasau acolo ar fi murit , bravo politistilor nostri ! Mie mi se pare penibil comentariul tau , pe care asa din plictiseala l-ai postat ca sa jignesti !

  3. suciu Răspunde

    Daca nu sunt capabili sa asigure linistea si siguranta cetatenilor prin cartiere obligatii pentru care sunt platiti macar se pot ocupa de pisici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.