Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Gratuit | Programe de formare pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar

Gratuit | Programe de formare pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar. Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare întreprinde măsuri de sprijin pentru nevoile de formare ale personalului didactic din învățământul preuniversitar și organizează, conform Ordinului MEC nr. 4862/ 08.087.2020, activități de formare continuă, în scopul asigurării calității procesului de predare – învățare – evaluare, inclusiv în sistem online, în contextul pandemiei COVID – 19. Programele de formare care se vor derula în lunile august – septembrie 2020 sunt gratuite.

Programul de formare continuă „Platforma GSUITE”, cu o durată de 27 de ore, formator prof. metodist Arsu Gabriel, se organizează on-line,  este destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va derula în perioada 24.08.2020 – 10.09.2020.

Programul de formare continuă „Platforme educaționale utilizabile în activitatea didactică on-line”, cu o durată de 30 de ore, formator prof. Matyas Luminița, se organizează on-line, este destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura în perioada 17.08.2020 – 10.09.2020.

Programul de formare continuă „Resurse educaționale deschise”, cu durata de 10 ore, formator prof. dr. Cziprok Claudia, se adresează personalului didactic de predare din învățământul primar, gimnazial și liceal și se va derula on-line, în perioada 02 – 11.09.2020.

Programul de formare „Introducere în eTwinning – parteneriate școlare europene” se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, membre ale comunităţii europene eTwinning, care au experienţă redusă în derularea de parteneriate şcolare online și se derulează din 3 august 2020 și se va continua până la începerea anului școlar.

Programul de formare continuă „Biblioteci online: surse și resurse, deontologie”, cu durata de 15 ore, formator bibliotecar-documentarist, prof. Dumitru Camelia este destinat bibliotecarilor școlari și profesorilor documentariști și personalului care asigură funcționarea bibliotecilor școlare și a centrelor de documentare. Cursul se va derula online, în perioada 17.08.2020 – 11.09.2020.

Cursurile sunt gratuite. Înscrierea la aceste cursuri se realizează prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.ccd.satmar.ro și transmiterea acestuia pe e-mail-ul instituției [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.