Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Primarul din Tăşnad acuzat că locuieşte în Primărie: Vă solicit să vă mutaţi!

Primarul din Tăşnad, Grieb Csaba Francisc, este acuzat  că locuieşte în sediul Primăriei, unde are amenajat un spaţiu. Cel care a atras atenţia asupra acestui lucru este candidatul Pro România pentru postul de primar, Adrian Farcău.

“Domnule primar Grieb Csaba Francisc, vă solicit să vă mutaţi din primărie! Nu aţi cerut acordul tăşnădenilor să locuiţi şi acum în sediul Primăriei”, i-a transmis Adrian Farcău, într-o postare publică făcută pe Facebook.

Primarul a răspuns că într-adevăr au fost nopţi când a fost nevoit să rămână în primărie.

“E adevărat ca lucrez foarte mult în primarie pt orasul Tasnad si catatenii orasului! E drept ca cei neobișnuiți cu munca asiduă, similara cu cea din sistemul privat, se pot gândi ca primarul chiar si doarme acolo. Surprinzător pt dvs, un primar are atribuții 24/24 în cei 4 ani de mandat. Si, da, în perioada stării de urgenta au fost nopți când am fost nevoit sa rămân în primarie!”, a răspuns primarul.

2 comentarii

  1. Bil Gheiț Răspunde

    Ar fi ceva dovezi că face hâța-hâța în primărie ???După moacă n-aș prea crede !! 🤣🤣🤣

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Pai ar fi suficient ca tasnadenii sa-si aleaga un polgar mai bine organizat, care isi gata lucru in 8 ore pe zi, si nu “sta” la lucru cu noptile. Pe langa asta ma si pufneste rasu….pai satu ala cu statut de oras nu-i atat de mare incat, oriunde ar locui, sa nu ajunga acasa in max 10 min cu bitzicla. As spune deci ca, fura curent intr-o forma sau alta. Fie spouraleste gazu si apa acasa, si se imbaiaza pe banii plimii platitoare de impozit, fie “lucreaza” in cews de noapte cu secretarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.