Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Gabriel Leș: ,,Pe 31 august voi vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban”

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a declarat astăzi, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, întrucât acesta ,,și-a arătat limitele în materie de competență și decență.”

Redăm, integral, declarațiile făcute de Gabriel Leș:

,,Controlul parlamentar este una dintre prerogativele esențiale prin care legislativul este chemat să cenzureze derapajele Guvernului. Exercitarea acestei vocațio sub forma moțiunii de cenzură este adesea văzută ca un exercițiu formal. Mă tem că ne aflăm astăzi în fața unui demers critic, ce nu are legătură cu jocul politic, ci cu imperativul instaurării unui climat de normalitate și echilibru.

De la afacerile absolut grotești cu măști supraevaluate și până la bâlbele din învățământ (nici astăzi nu știu ce să le spun copiilor mei despre începutul anului școlar) guvernul Orban si-a arătat limitele în materie de competență și decență. Nu suntem într-un context convențional, astfel că deciziile eronate pot costa vieți. Nu ne jucăm cu viitorul unei întregi generații. Pe 31 august voi vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban.”

5 comentarii

  1. 😁😁 Răspunde

    Mars mai boule F… n g..a de Prost ce esti

  2. Pig Răspunde

    Marș la coteț, Ce îi recomanda pe consilierii locali, da pe cei județeni?
    NIMIC. În afară de curve și infractori, aveți poate unu sau doi oameni ok.
    Și veniți i să cerșit voturi, prin minciuna și neprofesionalism.

  3. Garuboz Răspunde

    Cine tea antrebat hoitule?

  4. Bubu Răspunde

    Iară tu mă?! Pocăit mincinos și prefăcut! Ai tradat pe toți cei care te-au ajutat vreodată sau ți-au fost aproape! Ești un gunoi de om, fără urmă de caracter!

  5. Satmarean Răspunde

    Nu ai realizat nimic pana acum . Inafara de faptul ca esti de o anumita orientare religioasa i n rest esti penibil . Fariseismul de care dai dovada nu te ajuta . Vai de capul tau .Dar ai dreptul sa-ti faci un alt viitor . Politica nu e apanajul tau . Esti oporunist . Nu tu esti de vina ci cei care te sustin . Acum ne-ai speriat ca vei vota motiunea de cenzura ! Incearca sa nu o votezi . Putin intelegi din mersul politic contemporan . Expune ce ai realizat pentru oameni , ca esti reprezentant al unei politici SOCIAL DEMOCRATE . Cred ca nici macar nu o intelegi, ci actionezi di instinct .De altfel Satu mare e reprezentat de niste nulitati in pParlament din partea social democratiei . Juridic nulitatile absolute nu se presceiu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.