Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Primele măsuri|Ce ar face Cosmin Rațiu dacă ar câștiga Primăria Satu Mare

Prezent în studioul PortalSM, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Cosmin Rațiu, a vorbit, în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de jurnalistul Gil Pietrar, despre primele măsuri pe care le-ar lua dacă ar câștiga primăria. Rațiu a spus că ar rezolva în primul rând cele mai stringente probleme ale orașului și ar pune mare accent pe nevoile cetățenilor.

Concret, candidatul ALDE la Primăria Satu Mare a vorbit despre infrastructură, despre nevoia de spații verzi, precum și despre problema salubrizării: ,,Sunt multe de făcut”, spune Cosmin Rațiu.

,,În primul rând cetățeanul, este cel mai important, apoi infrastructura, spații verzi, locuri de joacă, proiecte sociale, lucruri la care noi ne pricepem, practic asta ține de calitatea vieții, piste pentru bicicliști. De asemenea, salubrizarea, pentru că este ceva de nedescris. Sunt zone din cartiere care seamănă cu ghetouri, nu poți să accepți așa ceva”, a declarat Cosmin Rațiu la emisiunea PortalSM LIVE.

10 comentarii

  1. Manu Răspunde

    Rațiu se mulează bine cu usr-stii.

  2. Carmen Răspunde

    Ce caută Rațiu la ALDE? La USR cu el

  3. urbanism Răspunde

    Întrebarea era nu CE trebuie făcut ci mai degrabă CUM trebuie făcut! No la asta nu am primit răspuns. Nici nu mă așteptam. Important e să candidăm apoi după noi potopul. Mandat să fie, chiar și de consilier. Tot e bun la ceva. 😥😱😫

  4. H&R Răspunde

    S-ar face Primarie? Daca ar castiga Primaria.

  5. aka Ratiu Răspunde

    Daca castig plombez strazile 😉

  6. Ion Roman Răspunde

    Raț aduna amenii fără caracter în jurul său ( STEF ) ca să devină un ģunoi

  7. Paul Răspunde

    Doar aşa oraşul se va dezvolta cum trebuie .Votăm omul nu partidul .

    • urbanism Răspunde

      Dacă nu are echipă face fix zero barat pentru că nu are cum. E sunt curios că dacă iese primar pe cine propune city manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.