Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a produs accidentul de la Supur. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma accidentului grav petrecut ieri seara la ieșirea din localitatea Supuru de Sus. Evenimentul rutier s-a produs după ce unul dintre șoferi nu a cedat trecerea. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Ce spune Poliția Satu Mare:

Ieri, 27 august, în jurul orei 18.05, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că la intersecția DN 1F cu DN 19A, a avut loc un eveniment rutier.

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un cetățean slovac, de 60 de ani, aflându-se la volanul unei autoutilitare pe D.N 1 F între localitățile Bobota, din județul Sălaj și Supuru de Sus, din județul Satu Mare, a pătruns în intersecția cu DN 19A, fără a respecta semnificația indicatorului rutier “Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Nușfalău, județul Sălaj, care circula pe drumul cu prioritate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporala ușoară a șoferului, de 53 de ani, și accidentarea gravă a unui bărbat, de 56 de ani, din județul Sălaj, pasager pe scaunul din dreapta față în același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Sursa: IPJ Satu Mare

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.