Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Sătmărean infectat cu coronavirus, decedat la Spitalul din Carei

Un sătmărean, în vârstă de 77 de ani, infectat cu coronavirus, a decedat la Spitalul Municipal Carei. Acesta era internat pe secția ATI.

Persoana decedată, un bărbat în vârstă de 77 de ani, prezenta multiple comorbidități în special pe aparatul cardiovascular și a fost internat la secția ATI a Spitalului Municipal Carei.

În intervalul 26.08.2020 (10:00) – 27.08.2020 (10:00), la nivel national, au fost înregistrate 38 de decese (22 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Olt, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

18 comentarii

  1. De carei Răspunde

    Cică,a murit de covid,nu mai prostiti lumea,a bagat cineva 3000 ron in buzunar?

    • Satmarean Răspunde

      Esti un CACAT MARE si un GUNOI daca nu poti dovedi asta!!!!! Nu primeste nimeni bani, doar va prostiti unul pe altul pe fuckbook! La cati idioti au spus ca tine asta, crezi ca nu se gasea un simplu document in care sa se specifice ca a primit bani? macar pe fluturas? Toti idiotii cred ca sta cineva sa dea bani asa din plictiseala. Eu sper ca tot neamul tau sa mai aiba in tot restul vietilor voastre doar banii pe care ii primesc medicii ca sa declare covid !!!

    • dorel Răspunde

      Nu-l băga de seama pe @satmarean. El trebuie să posteze de serviciu. O fi ceva brancardier așa că intră și la fișa postului. Cum va rămâne fără loc de muncă va fi mare agitație la el acasă.

      • Satmarean Răspunde

        Si după nume esti un prost! Cred ca tu esti un muritor de foame! Cred ca la mine în familie intra mai mulți bani lunar cat intra in a ta într-un an!

  2. De carei Răspunde

    Fraieri,alta boala nu mai exista?

    • Satmarean Răspunde

      Cred ca te-ai referit la ma-ta! Esti un CACAT MARE si un GUNOI daca nu poti dovedi asta!!!!! Nu primeste nimeni bani, doar va prostiti unul pe altul pe fuckbook! La cati idioti au spus ca tine asta, crezi ca nu se gasea un simplu document in care sa se specifice ca a primit bani? macar pe fluturas? Toti idiotii cred ca sta cineva sa dea bani asa din plictiseala. Eu sper ca tot neamul tau sa mai aiba in tot restul vietilor voastre doar banii pe care ii primesc medicii ca sa declare covid !!!

      • xxx Răspunde

        Fiecare poate sa aiba o parere si e treaba lui dar nu inteleg prostia cu banii. Oameni buni cum poate statul sa dea bani la negru? fara hartii Nu exista asa ceva sa se dea bani Vreau sa vad si eu o dispozitie de plata din partea statului Cine da bani ? spitalul primaria consiliul guvernul? Ganditi putin nu fiti maimute

        • Herr Herlitz Răspunde

          Așa e. Dar UE dă bani la greu statelor/guvernelor/sistemelor de sănătate, zici că e un fel de subvenție mascată. Whatever.

  3. Satmarean Răspunde

    Si după nume esti un prost! Cred ca tu esti un muritor de foame! Cred ca la mine în familie intra mai mulți bani lunar cat intra in a ta într-un an!

  4. Altu Răspunde

    Au murit săracii oameni de bolile pe care le aveau. La vârsta lor 77 sau 83 cât avea celălalt decedat, normal că au boli. Acum iar o să zică că mai trăiau 100 de ani. Acum, pt doctori e ușor,se spală pe mâini,a avut Covid și noapte bună. Nu poți contesta,nu poți protesta. Cine garantează că testele minune sunt infailibile. Plus ,că bieții bolnavi merg în spital cu alte probleme și ajung morți de Covid. Dar nu mai moare chiar nimeni de altă boală? De ce nu dă la știri numărul morților de infarct, cancer,accidente,crime, să vedem o comparație.

    • Golf Răspunde

      Citiți cu atenție, nu scrie nicăieri că a murit de coco. Scrie clar că a murit cu coco.

      Nu este precizat ceea ce scrie în certificatul de deces.

      • ... Răspunde

        Din momentul în care nu se mai fac autopsii/necropsii pentru stabilirea cauzei morții este pe puțin zis hazardat acest od de adunare a deceselor. Înainte de asta un bătrân de 83 de ani internat nu de plăcere în spital figurează ca decedat covid. Atenție, la internare avea test negativ! Peste 3 zile a produs testul pozitiv. Oare cum s-a infectat? O mare parte din cei decedați oricum erau tot acolo unde au ajuns. Vezi și cazul tânărului de 18 ani cu tumoare cerebrală stadiul IV, neoperabilă dar raportat ca deces covid. Nu înțeleg de ce nu se fac autopsii. Fostul director al INML tot asta zice. Dacă vrem să abordăm problema bolii științific și corect avem nevoie de date sigure. Aste nu sunt decât cifre brekingnius.

        • Golf Răspunde

          Este clar că umflă statisticile fără nerușinare. Numărul deceselor de coco este asemănător cu cel de gripă doar că nimeni nu mai moare de gripă…

          • Satmarean

            Golf=IDIOT citeste asta prostovane:,,Ultima informare a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica arata ca numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in sezonul 2018 – 2019 a ajuns la 192” si compara cu nr. de morti din cauza covidului

    • Satmarean Răspunde

      Ai dovezi mai PROSTOVANE??? Numai iti dai cu parerea ca sa te afli in treaba, precis esti singur ca nu poate sa stea nimeni cu tine(pardon, stai cu mama si tata,aia cu spirtu’, otetu’ si palinca, iarta-ma…)

      • Satmarean Răspunde

        Stai linistit. Nici io nam dovezi dar inghit orice mi se serveste. Cum sa contrazic eu pe sfintii guvernanti? E mai comod asa. La nivelul meu de intelijenta asta e maximul.

  5. Altu Răspunde

    Ăștia au înnebunit oamenii cu știrile astea. Maică-mea toată ziua miroase spirt sau oțet, că i se pare că nu are miros. Tata, mai curajos se verifică cu pălincă. Vecina lor nu își primește copiii în casă. Alt vecin tot așa ,se uita urât la mine când îmi vizitam părinții,a murit săptămâna trecută de infarct. Trăim un delir continuu,la ospiciu vom ajunge toți.

    • ... Răspunde

      Da. Urmează buluc-grămadă puhoiul de bolnavi psihici generați de această pandemie. Din izolarea asta și din așa-zisa distanțare asta va rezulta. Omul e un animal social, așa s-a dezvoltat. Noi de jumate de an încercăm să rescriem software-ul și hardware-ul omenirii. Ca și cum am explica la un tigru că morcovul e aliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.