Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Sătmărean rămas fără mașină! A fost prins transportând țigări de contrabandă

Sătmărean rămas fără mașină! A fost prins transportând țigări de contrabandă. La nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare s-a organizat, ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 14.30, polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Satu Mare, un autoturism marca Mitsubishi Pajero înmatriculat în România.

La volanul autoturismului se afla cetățeanul român S.B., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare. La controlul sumar al autoturismului, pe bancheta din spate au fost descoperite două bagaje voluminoase care conțin țigări.

S-a luat măsura conducerii cetățeanului român împreună cu autoturismul la sediul serviciului, unde, în urma inventarierii bagajelor, a rezultat cantitatea de 550 pachete țigări cu timbru ucrainean, în valoare de 6.400 lei.

Autoturismul, în valoare de 14.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul serviciului, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.