Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Surse: Suspectă de COVID, cu microbuzul prin județ! Trimisă la plimbare de autorități!

O femeie din satul Hotoan, comuna Căuaș, ar fi fost pusă pe drumuri de cei de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, în condițiile în care aceasta era suspectă de Covid-19, informează Carei News.

Potrivit Carei News, femeia, care ar fi avut contact cu o persoană din Carei ce este momentan internată în spital și confirmată cu noul coronavirus, a fost trimisă la plimbare de către cei de la DSP. De asemenea, potrivit sursei citate, cei de la DSP i-au spus femeii să se urce într-un microbuz și să își facă analizele pe cheltuiala proprie, la Satu Mare.

Oricât am vrea să ne ferim de acest virus, până la urmă cu toții o sa îl luăm, mai devreme sau mai târziu, atâta timp cât persoanele care au contact direct cu cei infectați sunt trimise să se plimbe cu transportul în comun pentru a-și face testarea. Atenție, așadar, pe unde mergeți și folosiți masca de protecție în locurile aglomerate, spun jurnaliștii de la Carei News.

3 comentarii

  1. Salonul 1 Răspunde

    Așa se combate profesionist virusul? Aștept cu nerăbdare anunțarea măsurilor administrative luate împotriva “specialiștilor”. Ori și voi începeți să puneți botul la ideea că virusul nu e adevărat? Păi atunci mai bine îmi iau tălpășița și plec de tot că ne omorâți cu bună știință!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Cei de la DSP aveau obligatia de serviciu sa-i atraga atentia femeii sa evite orice intilnire cu persoane straine cel putin 14 zile…asta ca prima masura de preventie !!!
    Daca intr-adevar i-au sugerat femeii ” sa ia microbuzul ” atuncii procurorii trebuie sa se autosesizeze de indata pentru a o incrimina de zadarnicirea transmitrii bolilor .
    Astia, “profesionistii” se fac mult mai vinovati decit o nestiutoare de la tara pentru raspindirea bolii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.