Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Un politician cu casă în Satu Mare vrea să fie primar în București

Un politician cu casă în Satu Mare vrea să fie primar în București. Este vorba despre unul dintre viceprimarii Capitalei, Aurelian Bădulescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3.

Aurelian Bădulescu deține, potrivit declaraţiei de avere, un teren în Satu Mare şi nu are alte imobile sau autoturisme. El mai are datorii de 250.000 de euro.

De profesie avocat, Aurelian Bădulescu, unul dintre viceprimarii Bucureştiului, a mai fost membru în consiliul general al Municipiului Bucureşti între 2012 şi 2016. 

11 comentarii

    • @tineriada Răspunde

      “Mai exact” , un dobitoc s-a dus sa deranjeze un alt dobitoc !!

      • Tineriada Răspunde

        N-as numi dobitoc un olimpic international cu punctaj maxim la MATEMATICA.

      • Gicu Hugi Răspunde

        De cand olimpicii internationali cu punctaj maxim la MATEMATICA sunt dobitoci?

      • Gicu Hugi Răspunde

        Rezultatele lui Nicusor Dan: https://www.imo-official.org/participant_r.aspx?id=1571. Procentaj 100% de 2 ori.

        • xxx Răspunde

          intrebare buna. De cand? Am observat si eu ca este dar nu stiam de cand.

        • Bil Gheiț Răspunde

          @Gicu Muci-Trucaj ordinar ! Să-ți fie rusine, Dinu Patriciu !!Chiar si la muzică dacă ar avea punctaj maxim,de ce n-ar putea să fie un simplu dobitoc ?! Cu ce garantezi tu că nu e ???🤣🤣🤣

        • ...?#@!....ățopi Răspunde

          Așa, și? Dacă e așa doxă în mate înseamnă că oprește încălzirea globală, mișcarea plăcilor tectonice și va fi un primar grozav? Un fel de Superman? Biruiește și covidul? Ce are una cu cealaltă? Asta ca și Radu Panait la noi. Mare instrumentist reconvertit apoi în superIT-st. Acum se vrea primar. Consilier nu. E sub nivelul lui. Eventual ministru de externe. Ce mi-e și cu candidații ăștia salvatori!🤮

  1. Satmareanul Răspunde

    Bine punctat cu Radu Panait … Mai bine fiecare si-ar vedea de ceea ce stie.

    Vorbind cu un USR-ist spunea ca el ar conduce primaria ca un SRL … am ras de el ca saracii si asta e valabil la toti USR_isti ca, ei daca asa ar conduce institutiile statului ca un SRL inseamna ca sunt dobitoci cu diplome facute, ca oricine care are un pic de habar despre SRL si institutie stie ca pentru fiecare exista cate o lege care reglementeaza functionare persoanei juridice si functionarea institutiilor publice si a personalului administrativ …

    Dar ce conteaza pentru omul de rand care nu stie sa citeasca sau macar sa se documenteze, ce ceea ce vorbesc USRisti sunt blabla-uri ca ei sunt doar niste habarnisti care prin minciuna si manipulare doresc sa ajung la putere.

    Sa nu vorbim de cei care au candidat pentru functii Radu Panait, sunt curios oare contractul cu statul (ma refer si la institutii) nu a ajuns sau doreste mai multe contracte si despre asta este vorba ?
    Sau Ciocan Mircea … unu care toata viata luni numai la stat a lucrat si nu a fost promovat fara influenta taticului sau … uite el ce vrea sa fie avansat in functie ? Nu reuseste pe cont propriu si urmareste cumva vre un post de director ?

    Multe semne de intrebare … si nici macar colegii lor nu sunt mai deschis la minte cand li se aduce la cunostinta ca sunt manipulati si o sa doara, ca politica trebe sa o faci cu cap daca doresti sa si realizezi ceva … ca nu doar mergem cu valul ca acum este USR si daca de maine nu ar mai fi toti politicienii USR nu ar mai sti cum sa faca politica !

    Dumnezeu sa ne ajute ca popor si neam sa nu ne convertim in GAY daca ajung astea sa ne conduca !

    • ...?#@!....ățopi Răspunde

      Acum ceva vreme era PPDD -ul lui Dan Diaconescu care promitea că maid ei așa și pe dincolo ne vor arăta! Aiai ce mai grozavi sunt ei și ce vor face pentru noi toți! Nu prea văd mare diferență în afară de faptul că pepediști era populiști rău de tot, niște papagali simpli iar useriști sunt din ăștia mai entelectuali, mai versați puțin. Dar tot praf și pulbere. Se vede cum “rezolvă” ei în frunte cu Dan Barna problemele lor interne la vârf.😱😥😫😤. O catastrofă ambulantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.