Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

VIDEO. Alianța USR PLUS Tășnad și-a lansat candidații la locale


Alianța USR PLUS Tășnad și-a lansat, sâmbătă 22 august, candidații la funcția de primar al orașului și la funcțiile de consilier local.

Conferința de presă a fost deschisă de Mircea Maior Ciocan, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, care a vorbit despre Tășnad și despre puținele realizări ale actualei administrații:

“Din păcate, Tășnadul nu se poate mândri cu foarte multe realizări și mă refer, aici, la administrația Tășnadului. Chiar venind de la Satu Mare, treceam pe lângă piața din Tășnad și mă gândeam cât de frumos și-ar putea vinde și expune produsele agricultorii din zona Tășnadului și cum s-ar putea bucura turiștii, care vin la ștrandul din Tășnad, de acea piață acolo.

Avem o primărie reabilitată care, teoretic, ar trebui să fie un spațiu deschis cetățenilor însă, din păcate, nu este așa. Și avem un supermarket răsărit datorită cererii pieței. Cam asta este tot ce are Tășnadul. Și da, avem ștrandul din Tășnad cu care se mândrește administrația actuală și fosta administrație. În schimb, să ne uităm cum a fost gândită din punct de vedere urbanistic zona ștrandului, cum avem hotel lângă hotel, restaurant lângă restaurant, cât mai aproape de acele bazine și cât de frumos s-ar fi putut gândi acea zonă.

Mă bucur că azi, aici, am în spatele meu oameni cu viziune, oameni care au curajul să facă ceva palpabil pentru Tășnad.”.

A continuat candidatul USR PLUS la primăria Carei, Mihaela Humă:

“Am venit astăzi, aici, la Tășnad să-mi arăt sprijinul, în primul rând, față de colegii noștri. Suntem oameni noi, toți. Cred că politica actuală are nevoie de oameni noi, de oameni cu perspectivă, de oameni care să colaboreze foarte bine cu cetățenii. Suntem cei care ne dorim o administrație transparentă, o administrație eficientă.

Vrem ca oameni de valoare să intre, să pătrundă în administrație și să aducă plusvaloare comunității.

Avem aici un candidat, Csaba Călin Pop, care vine din mediul universitar. Cred că experiența lui se poate transpune foarte frumos în administrația locală.

Cred că Tășnadul a evoluat foarte mult în ultima perioadă, foarte mulți careieni vin aici, mai ales acum când ștrandul din Carei este temporar închis. Vedem că se întâmplă lucruri, dar nu este suficient.

Eu sunt mamă, sunt femeie și mi-aș dori tare mult să se sprijine și secția de pediatrie a spitalului din Tășnad, care este aici în orașul dumneavoastră și care are nevoie de investiții, are nevoie de implicare.”

La rândul său, candidatul USR PLUS la primăria Tășnad a vorbit despre viziunea sa pentru orașul Tăsnad:

“Mă numesc Pop Călin Csaba și candidez pentru funcția de primar al Oraşului Tăşnad din partea Alianţei USR PLUS. Am luat această decizie motivat de faptul că timp de mai multe decenii în localitatea în care m-am născut, crescut şi educat, nu s-a văzut o evoluție vizibilă în bine, o dezvoltare în adevăratul sens al cuvântului.

În administraţia locală este nevoie de o restructurare fundamentală şi o schimbare radicală a relației cu cetăţenii, care se îndreaptă către această instituţie. Din păcate, administraţia locală este codaşă în întocmirea de proiecte europene, ba mai mult, codaşă chiar şi la implementarea proiectelor câştigate.

Dorim să aducem un suflu nou în administraţia locală,însă, bineînțeles, pentru asta avem nevoie de susţinerea cetățenilor.

În toate domeniile deficitare dorim să aplicăm pentru atragerea de fonuri europene, astfel încât să punem această localitate pe o direcție bună, pe una a dezvoltării.

Domeniile cum sunt infrastructura cu componentele sale (energie electrică, apă, canalizare, gaz, telecomunicaţie, transport, trotuare, străzi asfaltate, piste de biciclete etc) mediu, agricultură, antreprenoriat, educaţie suferă de lipsuri. În momentul de față Tășnadul este ca un om care nu primeşte aer. Aceste domenii suferă şi nu se pot dezvolta pentru că administraţia locală nu a favorizat şi nu a susţinut proiecte de dezvoltare pe aceste direcții.

            Din aceste motive, noi ne-am hotărât să participăm la această competiție electorală, nu pentru funcții sau bani, ci pentru a dezvolta comunitatea în care trăim.”

Candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Tășnad

Călin Csaba Pop

Echipa Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Tășnad

  1. Pop Călin Csaba
  2. Rozs Attila Levente
  3. Strava Nicolae Constantin
  4. Mărcuş Dănuţ Florin
  5. Brassai Adriana
  6. Brassai Emeric
  7. Breda Mariana
  8. Breda Gheorghe

14 comentarii

  1. SIFON Răspunde

    Sper sa nu-și toarne colegii de partid cum își turna tăticul colegii.

  2. Misu Răspunde

    PANAIT foarte slab candidat la primarie , numai minciuni din familie de sec .

    • Iuliu Răspunde

      PANAIT ( papă -lapte) -mâna intinsa primeşte voturi ,dacă măsa iu ea orşul rămănea in Satu Mare .
      Radu candidează doar temporara , el se vede la Bucureşti deputat .
      Nu irosiţi votul pe circari . Imaginea lui spune tot despre el .Auzi modestà cu unchi multi milionar .NU VOTEZ PANAIT .

  3. satmarean Răspunde

    Auzi bai boule nu arunca fumigene legat de familia lui Radu. Tatal lui a murit cand el a fost mic iar mama lui a plecat in Italia pentru a-l putea tine pe fratele lui (arhitect) si pe Radu (conservator) la o facultate.. Canta la alta masa partitura cu securisti nesimtitule.

    • Satmerean Răspunde

      Felicitări ,acestea sunt votanți luiPANAIT ,MAI BOULE , NESIMTITULE ,acesta este nivelul de SOROŞIŞTI :ruşinos clar NU votăm PANAIT .

      • Bil Gheiț Răspunde

        Derbedeii acestia de simpatizanti “hastag”ar fi in stare sa ne bata daca nu votam hastagisti !!Cred ca nici legionarii n-au fost atat de violenti in comportament.Huooooooo!!

  4. Soso Răspunde

    Se pare ca au aparut excrocii gen Caritas , un exe.plu clar acest Panait care se pare că este un om al securitătii .
    Manipulează tinerii cu povestioare triste ,iar el este foarte bogat .

    • Bil Gheiț Răspunde

      Soso,papagalii nu vor reusi sa pacaleasca pe nimeni,pentru ca sunt niste “papagali” de bani gata…Copii de generali,de procurori,de judecatori etc.,carora nu le-a lipsit absolut nimic,ba chiar unii dintre ei mai au inca urme de praf sub nas !!

  5. m Răspunde

    Niste dezbracinati!Nici mutră de oameni cumsecade nu au !Pantaloni scurti,tenisi noi ,mutre fioaroase de parcă ar merge la bătaie!Astia vor merge la castigates!Am coborât politica jos de tot cu arhanghelul Gabor in blugi di tenisi second hand,dar parcă e envoie si de bun simt !

  6. ala Răspunde

    Imediat se activeaza trollii la fiecare articol despre USR-PLUS. Vedem ce veti face dupa parlamentare.

  7. Satmareanul Răspunde

    Doar uitati-va la USRisti … fac acelasi lucru ca si PSD si PNL sa nu uitam ca si Paula Vass trimisa aici in SM sa candideze pentru deputati, Romeo Nicoara acelasi lucru, nestiind nimic de SM a fost mutat in Satu Mare pentru a candida si a prinde pozitia de deputat, acelasi lucru o joaca si USR-isti … trimit satmareni care sunt mutati in diferite comune pentru a candida … eu nu stiu cum pot ei sa fie suparati pe PSD cand acelasi lucru fac ca si PNL … prostesc votantii cu persoane de care nu a auzit comuna … votati doar conseteni si nu derbedei … pt unii dintre ei ar fi bine sa se faca si testul anti-drog … nu de alta dar cred ca astea fumeaza mult !!!

    • Gicu Hugi Răspunde

      De ce minti, bossulica? Cum adica trimit oameni dintr-un loc in altul? Legea electorala precizeaza clar ca la alegerile locale pot candida numai persoane DOMICILIATE in localitatea respectiva, deci cei care sunt pe listele USR-PLUS locuiesc acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.