Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Caravana filmelor TIFF a ajuns la Satu Mare. Cinema în aer liber, în Pasajul Coposu

Caravana Filmelor TIFF a proiectat în duminică seara, în municipiul Satu Mare, în Pasajul Corneliu Coposu, filmul Jocuri de putere în regia lui Rodrigo Sorogoyen.

În ciuda vremii nefavorabile, sătmărenii s-au adunat pentru a viziona filmul. Totodată, s-a respectat purtarea măștilor de protecție în spațiul public deschis.

Jocuri de putere/ El Reino, r. Rodrigo Sorogoyen | Argentina, 132’

Cu: Antonio de la Torre, Mónica López, Josep María Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener

Manuel López-Vidal e un politician apreciat: e carismatic, se bucură de o poziție socială bună, are o familie iubitoare și prieteni peste tot. În același timp, e un om corupt care s-a îmbogățit din bani publici de-a lungul anilor. Acum este complet expus, după ce presa a publicat dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis. Spre mirarea sa, colegii de partid caută să arunce întreaga vină pe umerii lui. Dar Manuel nu renunță. Cât de departe este dispus să meargă pentru a nu da puterea din mână?

„Thrillerul politic al anului” (Paris Match); Marele câștigător al Premiilor Goya 2019

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei. Cu sprijinul: Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.