Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Imagini din dronă cu șantierul podului de la ștrand

Au apărut primele imagini din dronă cu șantierul celui de-al treilea pod peste Someș, pod ce va fi amplasat pe strada Ștrandului. Lucrările la podul de la ștrand au început în luna iulie, iar cei de la Asociația Pro Infrastructură au publicat primele imagini aeriene cu șantierul.

Filmarea cu drona a șantierului unde sunt în derulare lucrările pentru noul pod peste Someș a fost publicată astăzi, sâmbătă, 29 august, pe canalul de Youtube Asociația Pro Infrastructură. Filmările au fost realizate la mijlocul acestei săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    În filmare se vede cât se poate de clar că se lucrează la pod de muncitorii se “rup”. Xici că se aude sforăitul. Noroc cu muzica de fond. Probabil erau în recreere sau pauză de masă sau la film.😱 Când va veni ziua votului ștabii vor merge iar să se pozeze acolo să știe prostimea unde să pună ștampula.😫 Ne merităm soarta.

  2. Băimărean din SM Răspunde

    Baia Mare are are 4 poduri asfaltate ca-n palmă și voi vă chinuiți cu al treilea!… UDMR-ul o să vă mănânce, SM va deveni un oraș părăsit de toți românii adevărați!

    • urbanism Răspunde

      Compari Săsarul cu Someșul?

    • Smile Răspunde

      Ce lungime au podurile de pe Săsar din Baia Mare, și ce lungime are acesta care se construiește, și celelalte două, din start ai făcut o comparație fără cap, te dai deștept, dar nu se vede, și Someșul nu îi Săsarul

    • 🤣 Răspunde

      poduri 😂😂…..alea nu sunt poduri,sunt poteci.

    • Feri Răspunde

      Să te asculte Dumnezeul!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Noroc ca au fost facute pe vremea comunismului,sunt curios cate poduri ar fi facut si ei dupa revolutie,ca sa nu mai comparam un pod peste Sasar sau unul peste Somes.

  4. Fasz Răspunde

    Vi se pare că Someșul e vreun fluviu navigabil? Piloni de 77 de metri? În mod normal poate fi gata în 2 luni și max. 1 milion euro, maxim și cu zorzonele!

    • Bujetar Răspunde

      Dapăi și atunșea noi din șe mai trăim?😜
      Și eu sunt de acord că valoarea investiției este enormă. Cam din o treime din sumă făceam un pod. Drept nu cu soluția tehnică aleasă (pod hobanat) care după mine nu are ce căuta aici plus că e și prea scump. Ca să nu mai vorbesc de întreținere care e și complicat. Dar ce să faci dacă Iptana mai nou soluția asta promovează vrei-nu vrei!😱

  5. alexx Răspunde

    Asa ati comentat si podul de la centura.de ocolire, si aproape gata…

    • ... Răspunde

      No, no ia stai oleacă! Mai e până la final. Despăgubirile încă nu s-au dat la oameni din 2014 pentru pământurile luate. Mai trebe timp? Bag pariu cât vrei că se va împotmoli la final. Între altele sunt rămași în urmă rău de tot și cu plata firmei executante. Ăștia care ne conduc mint cu nerușinare numai să-i votezi. O să vezi că mai trebe să stăm minim 2 ani dacă nu mai mult până se va da în folosință centura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.