Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. O tânără a căzut din Palatul Administrativ Satu Mare, de la etajul 11

O tânără a căzut, în această după amiază, din Palatul Administrativ Satu Mare, de la etajul 11. La scurt timp după incident, tânăra a decedat.

Incidentul a avut loc astăzi, după-amiază, tânăra fiind preluată la scurt timp de un echipaj SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Reprezentanții spitalului spun că traumatismele fetei au fost foarte grave. Ea a fost resuscitată îndelung, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Azi, la ora 15.30 Poliția a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 11 din Palatul Administrativ. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care face verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

Sursa VIDEO: Tv1 Satu Mare

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    E o clădire blestemată de toți oamenii care au avut de suferit din cauza incompetenței și nesimțirii politicienilor din ea!

  2. mae Răspunde

    dar acuma era fata unei angajate ,sau era angajata,pai iti dai seama fiecare vrea sa fure mai mult sa lipseasca mai mult,,,unele persoane trebuie sa faca munca altcuiva…care este mare pilos si asa mai departe……….e un dezastru ungurii romani,,,,toti la un loc

  3. Ionica Răspunde

    Oare ce mai urmeaza? 😟 Covid, crima din centru, sinucidere

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    ..un poch ce nu cere bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.