Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Vasile Chișluca, șeful Poliției Locale Satu Mare, în direct la PortalSM LIVE

Vasile Chișluca, șeful Poliției Locale Satu Mare, în direct la PortalSM LIVE, emisiune realizată de jurnalistul Gil Pietrar:

9 comentarii

  1. Eugen Răspunde

    Gaboru asta cred ca a fost angajat in politie,s_,a pensionat si s_a reangajat sef la.politia locala,cum sa iesi pensionat de la stat si sa te reangajezi tot la stat…..mama ei de romanie!!!pensie 8000 lei,salar 12000 lei total venit la mistratii astia 20000 lei lunar!!!……si nu fac absolut nimica!!!

    • platitor de taxe Răspunde

      corect, fost militian de portbagaj, noi oamenii cinstiti platim bani grei celor care ne talharesc ne bat si ne gazeaza!!!! ROMANIA !

  2. Capitan Răspunde

    BĂI FRAȚILOR ASTA MĂCAR A AVUT SÂNGE ÎN INSTALAȚIE ȘI SĂ VINĂ ÎN FAȚA PRESEI.

    SPRE DEOSEBIRE DE DL SORIN STAN, ȘEFUL IPJ UNS DE PSD!

    • General Răspunde

      MILITIAN DE PORTBAGAJ! TRAIESTE CA BOIERU DIN BUNURI FURATI DE LA OMENI DIN PORTBAGAJ IN VAMA SI ACUM PE BANII PUBLICI GREI CAND TREBUIA SA FIE DEMULT PENSIONAR SI SA LASE TINERII PROFESIONISTI SA-SI FACA SI EI UN VIITOR IN TARA ASTA DE CACAT, DIN CAUZA DINOZAURILOR CA EL TINERII NU AU VIITOR IN TARA SI SUNT NEVOITI SA PLECE IN ALTE TARI !!

  3. John Doe Răspunde

    Ce treaba are pregatirea profesioanala a politistilor locali cu faptul ca au cel putin bacalaureatul luat si un curs de 3 luni la MAI? Adica dupa un curs de 3 luni, acesti agenti au dreptul sa “aplice” legea, sa te amendeze? In acele 3 luni nici macar primul capitol din constitutie nu reusesc sa-l citeasca, nu au habar de legi, etica, bun simt. Pe langa acest curs, ar trebui sa se puna cel mai mare accent pe pregatirea fizica a acestor agenti, fiindca ar trebui sa fie in forma fizica pentru orice tip de situatie. Cum sa te simti in siguranta, cand ei dupa 50m de alergat isi dau duhul? Majoritatea dintre ei sunt supraponderali, neoferind nici un simt al sigurantei.

    Toti cu amenzi neplatite, ar trebui supusi la munca in folosul comunitatii, iar daca nici aici nu se supun un minim de 30 zile in arest. Din moment ce se stie daca nu platesc amenda oricum nu patesc nimic, puteti scrie amenzi la infinit. Ca si platitor de taxe, daca am restanta 5-10 lei primesc scrisoare de la ANAF ca “sechestru pe avere…” etc. de te face sa te simti ca ultimul infractor in schimb daca esti infractor esti privit cu ochi buni.

    Pentru incheiere, am observat ca idei exista dar au fost propuse cuiva? Daca sunteti constient ca exista o relatie proasta intre cetatean si politia locala, a-ti facut ceva pentru a imbunatatii acest lucru? Dupa parerea mea, politia locala nu ar trebui sa-si faca treaba din masinile de politie. Ei ar trebui sa fie pietoni, in miscare continua prin oras. Sa interactioneze cu cetateanii mai des, nu doar in caz de contraventie. Poate astfel ar mai creste si increderea in aceasta unitate.

    • Gabor Răspunde

      Mai John Doe, tu ai fost amendat de cel Putin Douala ori de politic locals.
      Orice ai scrie, e irrelevant, Contravenientule.

      • John Doe Răspunde

        Sa inteleg ca faci parte din aceasta breasla? Imi pare rau daca te-am jignit cu afirmatia ca locala nu are absolut deloc pregatire fizic. Doare adevarul?

        Irelevante sunt comentariile tale, nu oferi nici o explicatie, nici un argument, te bagi in seama ca musca. Data viitoare incearca sa te abtii de la comentarii, sa nu te faci si mai mult de ras si daca acesta e scopul, ar fi momentul sa incerci o cariera in stand-up.

  4. logica Răspunde

    PROBLEMA PRINCIPALA ESTE LEGISLATIA….GUVERNANTII CARE FREACA DUDA TOATA ZIUA.
    POLITIA LOCALA SE MISCA BINE DE CAND E UN FOST POLITIST SEF PE ACOLO, CA A BAGAT MILITARIA IN EI. EU ZIC SA NE DESCURCAM NOI AICI INTRE NOI, CA ALTII NU O SA NE AJUTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.