Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Bărbatul ce doarme de doi ani în staţia de autobuz din Satu Mare este fost polițist

Bărbatul ce doarme de aproximativ doi ani de zile în staţia de autobuz de pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Satu Mare este fost polițist.

„Eu am cunoștințe care au fost foști polițiști și acum este cerșetor. Cel care stă vizavi de OMV-ul de pe Baia Mare. El a fost polițist. Nu vrea să îl ducem acasă. Îl luăm, îl ducem acasă la aparținători, în cealaltă zi este prezent din nou în stația de autobuz. Acolo doarme, că e iarnă, că e vară. […] Acolo îi place, acolo stă”, a spus Vasile Chișluca, șeful Poliției Locale Satu Mare, în cadrul emisiunii PortalSM LIVE.  

Autorităţile au încercat de mai multe ori să îl ajute, au luat legătura cu el, dar a refuzat ajutorul. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei au fost de mai multe ori la el să îl întrebe cu ce pot să îl ajute, dar el a refuzat de fiecare dată ajutorul.

El spune că are fraţi în localitatea Ruşeni şi că nu locuieşte în staţie, doar mai vine din când în când în oraş, să se odihnească în staţia de autobuz. De fiecare dată, însă, el este văzut în acelaşi loc. De mai bine de un an, în fiecare zi, este văzut dormind pe bancă. Nimeni nu înţelege de ce a ales acest loc.

Mai multe femei care lucrează ca vânzătoare la magazinele din zonă îl mai ajută cu mâncare. Și alți sătmăreni încearcă să îl ajute. Uneori acceptă ajutorul, alteori nu. Când primește bani își cumpără sucuri și mâncare, nu consumă alcool.

Cei care au stat de vorbă cu el spun că bărbatul nu pare grav bolnav, el spunând doar că nu are nevoie de nimic, că se hrăneşte şi trăieşte din univers. El pare un om coerent, nu cerşeşte, nu încurcă pe nimeni, vrea doar să stea acolo.

7 comentarii

  1. giovanni Răspunde

    Auzi la savantul Chisluca ,polițist .Insul a fost Gardian Public .Așa se cred ăștea ,polițiști.

  2. Andi Răspunde

    Saracuu de el. Mie mila de el. Nu se poate ca facek ceva acolo duoa statie de autobus ca sa nu steie afara. Macar din lemn sau nu știu 😔

  3. Andi Răspunde

    Facem ceva după statie de autobus “***

  4. Gogu Stiuk Răspunde

    A fost POLITIST LOCAL ( GARDIAN PUBLIC),si asa veti ajunge toti daca veti avea sefi papagali !!

  5. Szalma Jack Răspunde

    Opinie de “SEF DE POLITIE LOCALA” !!!!! : “De regula daca acesti cersetori nu sunt jigniti (🤣),sau se leaga de ei lumea,astia cer si merg mai departe.Foarte putini sunt agresivi…Noi suntem toata ziua cu ei” ??!!! -Du-te bai si fa agricultura ,ca faci de ras notiunea de politist !!🤣🤣🤣🤣

  6. Ion Pop Răspunde

    Totul e bine pana baga cutitul in tine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.