Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Adrian Cozma: ,,Sănătatea este pe primul loc. Spitalul Județean trebuie modernizat de la A la Z”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat ieri, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, că sănătatea reprezintă una dintre prioritățile sale și, în cazul în care va câștiga șefia județului, va moderniza Spitalul Județean ,,de la A la Z.

,,Sănătatea pentru mine este o prioritate. Primul proiect pe care îl voi face în calitate de președinte al Consiliului Județean și mă va preocupa este să modernizez Spitalul Județean de la A la Z. Tot ce înseamnă reconstrucție, modernizare, aparatură, tot. Aceasta va fi prima solicitare pe care am să o fac colegilor mei din guvern: ,,Domnilor, vreți ca Satu Mare să fie ceea ce trebuie să reprezinte un județ european? Vă rog frumos ajutați-mă”. Sănătatea este pe primul loc. Spitalul Vechi și Spitalul Nou să fie modernizate de la A la Z”, a declarat Adrian Cozma, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare a mai spus că își dorește ca sătmărenii să nu mai fie nevoiți să apeleze la serviciile medicale din alte orașe: ,,Avem o muncă grea pentru a scoate din concepția sătmărenilor această afirmație care este tot mai auzită: ,,Ai o problemă, mergi la Cluj, mergi la Oradea, numai la Satu Mare să nu te tratezi.”

Cozma mai spune că Satu Mare nu duce lipsă de buni profesioniști, însă cu toate că avem medici buni, spune Cozma, unitățile spitalicești duc lipsă de resurse.

,,Noi avem personal medic bun, profesioniști, dar ei au nevoie de resurse, au nevoie de susținere, au nevoie de susținerea în investiții, managementul medical trebuie regândit total, nu este normal ce se întâmpla acuma. Cârpim, mai zugrăvim câte un salon, mai vine câte un ONG să ne doneze câte un aparat, ne pozăm și spunem că am modernizat spitalul. Nu, aici trebuie de la A la Z făcut tot, pentru că în asta se reflectă calitatea vieții și încrederea oamenilor”, a conchis Adrian Cozma.

CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. ionut Răspunde

    Cat de mare te crezi tu ca sa te bage in seama colegii tai de la guvern!!!,vorbest prostii de adormit copii mici…..las-o moarta!!!,oricum stii destul de bine ca nu ai nici o sansa in fata lui pataki si intelegerile intre voi bagabontii sefi sunt facute,ati impartit deja functiile de la judet…..lasa-ne cu minciunile tale!

  2. Muresan Răspunde

    Bine mă Adi, ala o zâs Csabi Pataki și cu Kereskenyi că le rezolvă, nu tye băga, hai și tu cu altceva !!!

  3. Mirela Răspunde

    Aici e buba ,ăştea se pricep la toate şi în final nu fac nimic doar promisiuni .Ce şti măi despre medicină .Ai făcut ceva pentru județ ?inafară de contrcte de consultanță juridică cu foşti primari PDL , de unde încasezi lunar sume colosale şi stai la masă cu interlopi gen Beny ce ai mai făcut .

  4. c-block Răspunde

    Ceva promisiuni pentru orișice autostradă prin județ? Ori barem ceva drum rapid? Nimic? Veizi vă promisiunile astea datează de prin 2006? Cine crezi că vă mai crede?

  5. scary movie Răspunde

    ioi ce fac astia din comentarii cu cozma, ioi bietu om mi-e si mila de el cum il rupe in bucati lumea prin comentarii.

  6. Ionica Răspunde

    Adi las-o mai moale ca esti doar un copil prost fara exeperienta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.