Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Altar de lumânări pentru Karina, fetița (13 ani) accidentată mortal pe trecerea de pietoni

ACTUALIZARE, ORA 22,25: Mai mulți colegi și prieteni ai fetiței se află la fața locului. Au dus lumânări, flori, iar acum țin un moment de reculegere în memoria Karinei.

Durere fără margini pentru familia și apropiații Karinei, fetița ce a murit după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de pe strada Păuleștiului. Oamenii au făcut un altar de lumânări la locul tragediei, în memoria mult iubitei fete.

La locului accidentului s-au adunat încă de aseară apropiați ai fetiței ce au aprins lumânări în memoria ei. Astăzi, oamenii au continuat de dimineață să meargă la fața locului și să aprindă o lumânare.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Fetița în vârstă de 13 ani din municipiul Satu Mare lovită de o mașină, vineri seara, pe strada Păuleștiului din oraș, a decedat în ieri.

Șoferul vinovat a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

„Poliția a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier produs în Satu Mare, soldat cu rănirea gravă a unui pieton. În fapt, un tânăr de 18 ani din Odoreu, conducând un autoturism pe trecerea de pietoni situată pe strada Păuleștiului, colț cu strada Crișului, a surprins o tânără de 13 ani din Satu Mare care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. Conducatorul auto nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, pentru PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.