Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

APEL. Bărbat, în stare gravă, internat la Terapie Intensivă. Are nevoie urgentă de plasmă!

Un bărbat, aflat în stare gravă din cauza COVID-19, internat la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din municipiul Carei are nevoie urgentă de plasmă. Fiica bărbatului, D.H., face un apel către toate persoanele ce au avut Coronavirus și s-au vindecat, să doneze plasmă pentru a îi salva viața tatălui ei.

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu Covid-19 sâmbătă. E joi azi, e într-o stare gravă, intubat la ATI Carei. Ce putem să facem pentru el acum și pentru restul persoanelor care sunt în situația lui e să donăm plasmă.

Dacă ai avut coronavirus și ești vindecat (ai 2 teste negative consecutive) de cel puțin 2 săptămâni, sună la centrul de transfuzie local și întreabă dacă poți să donezi. Institutul de Hematologie anunța sâmbătă că toate centrele de transfuzie din țară pot să facă asta. Pot să vă spun că în Satu Mare nu e cazul.

Nu am detalii clare despre cum se poate face acest lucru pentru că mi-e greu să citesc orice document acum. Știu că la Carei doctorii fac tot posibilul să îl salveze pe tata.

Vă rog donați plasmă și încurajați oamenii din jurul vostru să o facă.

E tot ce pot să fac pentru el și pentru mine acum. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jurul vostru”, este mesajul sătmărencei.

Un comentariu

  1. parca zicea lumea ca nu este covid Răspunde

    “Oricum nu este covid… si daca este nu ii asa grav cu se mediatizeaza… prea exagereaza mass media”
    “Da sti tu pe cineva care are covid?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.