Ultima actualizare: ieri, 19:30
Locale

APEL. O mamă din Satu Mare încearcă să își salveze fiica. Maia (12 ani) suferă de autism sever

O sătmăreancă are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al tuturor celor care avem în noi bunătate și omenie! Fetița sătmărencei, Maia, în vârstă de 12 ani și jumătate suferă de autism sever, iar pentru a avea parte de o viață mai ușoară, micuța trebuie să treacă prin intervenții chirurgicale și tratamente costisitoare.

Maia a fost diagnosticată cu autism la vârsta de patru ani, cu o formă severă a bolii. Cu toate că a trecut prin mai multe tratamente și a făcut fel și fel de terapii, fetița, ajunsă acum la vârsta de 12 ani, nu știe să vorbească și este dependentă totală de părinți.

Întrucât tratamentele din țară nu au dat rezultate, familia fetiței s-a reorientat și a găsit o soluție peste hotare, la o clinică de specialitate din Viena, Austria. Astfel, în luna octombrie a anului trecut, micuța a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a costat familia peste 10.000 de euro. Operația a decurs bine, iar potrivit medicilor semnele bune sunt prezente.

Cu toate acestea, din cauza autismului sever, Maia trebuie să mai treacă prin alte două intervenții chirurgicale, de asemenea costisitoare.

Sătmărenii cu suflet mare sunt rugați să îi dea Maiei o șansă la o viață mai ușoară și să doneze orice sumă de bani în conturile deschise pe numele mamei, TIUTIUN VERONICA, la BANCA TRANSILVANIA.

EUR – RO40BTRLEURCRT0309594101

RON – RO63BTRLRONCRT0309594102

Pearl Beauty Center

6 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Oameni buni, fiți generoși!

 2. H&R Răspunde

  Acum sa vad un candidat la Primaria SM sau CJ SM. Sau la asta nu au MasterPlan?

  • c-block Răspunde

   La câți pretendenți la “tron” avem printre candidați care sunt doctori ai zice că poate-poate (Coica, Albu, Roca, Rațiu). Dar nu. E un singur vot acolo.😱😥

 3. c-block Răspunde

  Văd că la știrea asta nu sunt grămadă comentatori. Chiar deloc. Unde sunteți marii agitatori masterplaniști? Sunteți ocupați cu politichia? Sau ziceți că nu merită osteneala? Voi mai faceți parte din Homo sapiens?😱😥 Nu aveți 2€ măcar de rușine? Sau nu știți ce e aia, așa-i?

 4. Energizant Răspunde

  Păi agitatorii nu primesc bani de la Huzau să comenteze la astfel de subiecte, ci doar la alea cu masterplanuri si aeroplanuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.