Ultima actualizare: azi, 12:37
Locale

Atenție la hoții din locuințe! Tânăr (19 ani) arestat după ce a intrat în două apartamente din Satu Mare

Vineri, 18 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Satu Mare, cu privire la faptul că la data de 17 septembrie, o persoană necunoscută profitând de ușa lăsată închisă dar neasigurată, a pătruns în holul apartamentului său, de unde nu a sustras bunuri fiind surprinsă de către persoana vătămată.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la aceeași dată, aceeași persoană ar fi pătruns în interiorul altui apartament, din aceeași scară de bloc, profitând de ușa lăsată închisă dar neasigurată, de unde dintr-o poșetă ar fi sustras o sumă de bani.

Astfel, vineri la scurt timp după sesizare, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat persoana bănuită de furt ca fiind un tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Ca urmare a prezentării la data de 19 septembrie, a persoanei reținute în fața Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat, pe numele acestuia a fost emis Mandatul de Arestare Preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Si cum sa ne protejam daca nu dati identitatea hotului? La categoria aceasta de indivizi de ce-ar trebui sa le protejam “afacerile”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.