Ultima actualizare: azi, 16:32
Locale

Inconștiență! Șoferi beți sau fără permis prinși în weekend în județul Satu Mare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 18 – 20 septembrie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 18 – 20 septembrie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  99.700 de lei. Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 39 de permise de conducere.

Vineri, 18 septembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad, au identificat în trafic, pe strada Livezilor, din oraș Tășnad, un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei, 22.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Orașu Nou, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

La data de 20 septembrie, în jurul orei, 00.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Micula, care se afla la volanul unui autoturism pe raza de competență, sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile prezentate s-au întocmit dosare penale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Pearl Beauty Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.