Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Candidatul ALDE la Primărie, Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca la Cluj

Cosmin Rațiu, vrea să facă la Satu Mare o bază sportivă ca cea din Cluj-Napoca. Concret, candidatul ALDE la Primărie vrea să vadă construită la Satu Mare o bază precum cea din cartierul Gheorgheni, acolo unde cetățenii se pot bucura de sport gratuit în aer liber, fie că vorbim de fotbal, tenis sau fitness.

,,Una dintre proiectele pe care intenționează să le realizeze candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu, este inspirat dintr-un proiect similar de la Cluj.

Baza sportivă Gheorgheni, construită pe suprafață de aproape 10 hectare în cartierul cu același nume, este o investiție de peste 20 milioane de lei realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții.

Locuitorii cartierului și nu numai ei pot să folosească absolut gratuit, pe bază de programare pe o platformă online, numeroasele facilități ale bazei sportive care cuprinde terenuri de mini-fotbal, piste de alergare, piste de biciclete, piste de role viteză, parkour, terenuri de beach volei, tenis, baschet, aparatură pentru fitness în aer liber (inclusiv pentru seniori), platformă de bouldering (cățărări), spații de joacă pentru copii, sală de popice și tenis de masă, dar și o sală de conferințe multifuncțională.

Cosmin Rațiu vrea să vadă construită o asemenea bază sportivă și la Satu Mare sau, în lipsa unui spațiu atât de mare, module diferite pentru practicarea sportului în fiecare cartier al orașului.”

SURSA: ALDE Satu Mare

7 comentarii

  1. Altul Răspunde

    Bun proiect sà-l duci la bun sfârşit .

  2. Tractorisu Răspunde

    Pana ai zis tu din gura, Kereskeniy a si facut-o.

  3. H&R Răspunde

    Si banii de unde? De unde nu s-a furat inca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.