Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Gabriel Leș, după întâlnirea dintre Iohannis și Nicușor Dan: ,,În calitate de monarh, domnul Iohannis se descurcă de minune”

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a reacționat după întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Nicușor Dan. Leș a criticat decizia președintelui de a avea o întâlnire cu unul dintre candidații la Primăria Capitalei, declarând că ,,în calitate de monarh, dl Iohannis se descurcă de minune.”

,,În Constituția noastră circulă un mit, acela că președintele este al tuturor românilor. Văzând astăzi cum, în ultima zi de campanie, candidatul Nicușor Dan este convocat ostentativ la Palatul Cotroceni de președintele tuturor românilor pentru instrucțiuni prețioase, realizez că însăși ideea de democrație începe să deranjeze pe plaiurile mioritice.

Totodată președintele ne-a spus că indiferent cine câștigă alegerile parlamentare premierul trebuie să fie de la PNL. Punct. În calitate de monarh dl Iohannis se descurcă de minune. În calitate de președinte al republicii, e stingher”, a declarat Gabriel Leș, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS la Primăria Capitalei s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. Președintele și candidatul dreptei au discutat despre problemele din București și despre rezolvarea acestora.

4 comentarii

  1. moscraciun Răspunde

    mai bine ai tacea…sa ti fie rusine!!! Tupeistule..mariti pensile cu 40% in olina crizq economica…arde var focul iadului!!!

  2. 😁😁 Răspunde

    Porcusor de Guinea 😋😋✌️

  3. Tractorisu Răspunde

    Iara o aparut mumia asta? Eu tot imbatranesc, asta tot tanar… cred ca-i imbalsamat… de douazeci de ani tot asa arata… De maine ma pocaiesc desi nu vreau sa traiesc o vesnicie. Mai ales cu amintirea ca fost ministru intr-un guvern al unui puscarias. Da ma rog, poate pentru Les este o mandrie. Fiecare cu cat il duce capatana…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.