Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Cosmin Rațiu: ,,Dorel Coica nu are nicio legătură cu cele trei cabinete stomatologice’’

Cosmin Rațiu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare a declarat că ,,Dorel Coica nu are nicio legătură cu cele trei cabinete stomatologice’’, spunând, de asemenea, că ,,șirul neadevărurilor lansate în mediul public sunt mai prezente ca niciodată.

Redăm mai jos, integral, poziția candidatului ALDE la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu:

,,Șirul neadevărurilor lansate în mediul public de către unii candidați sunt mai prezente ca niciodată în ultimele zile de campanie electorală. În topul denigratorilor fară scrupule conduce detașat Dorel Coica ce a început să-și asume realizări care nu au nici o legătură cu persoana sa.

Ultima ispravă de acest gen are legătură cu înființarea cabinetelor stomatologice din școlile sătmărene, cu care Coica  se laudă  cum că ar si opera sa. Nimic mai fals, pentru că povestea celor  3 cabinete stomatologice care funcționează azi la Colegiul „Mihai Eminescu”, Liceul Teologic Romano Catolic „Ham Janos” și Colegiul Tehnic „Traian Vuia” începe în 31.05.2012 odată cu adoptarea hotărârii nr.102 de către Consiliul local la inițiativa primarului Iuliu Ileș, un proiect uitat însă de autorități și reînviat în mandatul primarului Kereskenyi Gabor când a și fost pus în practică sub îndrumarea consilierului local, stomatologul Cosmin Rațiu.

Așadar Dorel Coica nu are nici o legătură cu cele trei cabinete stomatologice ba mai mult a ignorat total proiectul deja existent pe timpul mandatului său la Primăria Satu Mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.